Gonzalez mister Newcastle-kampen?

Landslagsoppdrag kan medføre at Mark Gonzalez ikke rekker Newcastle-kampen. Harry Kewell prøver seg som ekspertkommentator. Hibbert spilleklar til derbyet.

Liverpool Daily Post skriver i dag at Mark Gonzalez sitt comeback for Chile kan medføre at han ikke rekker Liverpools bortekamp mot Newcastle. Vingen er som kjent tatt ut i troppen til Chile som skal spille borte mot Venezuela 7.februar. Kampen på St James’ Park går av stabelen bare tre dager senere, og på grunn av den lange reisen er det lite trolig at chileneren vil være fit for fight til oppgjøret i nord-øst.

Kewell som ekspertkommentator
Fox Sports har hyret skadede Harry Kewell som ekspertkommentator når Australia spiller privatlandskamp mot Danmark på Loftus Road i London 7.februar. Dette vil være første gangen Liverpool-vingen prøver seg som kommentator.

- Selvsagt hadde jeg foretrukket å spille, men jeg ser frem til å se laget i aksjon, og jeg ser frem til å kommentere kampen, uttaler Kewell til Fox Sports.

28-åringen er som kjent tilbake i trening igjen etter sitt langvarige skadeopphold, og har satt seg som mål å være med i troppen til bortekampen mot Barcelona 21.februar. Han har som kjent ikke spilt en eneste fotballkamp siden han representerte Australia i sommerens VM i Tyskland.

Hibbert håper å rekke derbyet
I likhet med Mohamed Sissoko har også Everton en spiller som kjemper mot klokka for å bli spilleklar til helgens Merseyside-derby. Tony Hibbert håper nemlig å være tilbake i aksjon på Anfield, etter at han kom seg helskinnet gjennom 90 minutter i en treningskamp borte mot Bournemouth (1-1) i helgen. Dette var høyrebackens første fotballkamp etter at han pådro seg en lyskeskade i oktober.

Alessandro Pistone kjemper seg også tilbake etter skade for den blå naboen, og spilte 67 minutter i den nevnte treningskampen, mens nykommeren Anderson de Silva gjorde sin aller første kamp for Everton.