Guthrie på vei til Bolton

Danny Guthrie har blitt muntlig enig med Sammy Lee om en låneavtale for 2006/07. Tilbud på Alessandro Mancini avslått, ifølge italiensk presse.

Midtbanespiller til Reebok
Etter noen gode måneder for Southampton på utlån mot slutten av sist sesong, ligger det an til at Danny Guthrie i 2007/08 vil spille for Bolton i Premier League. 

Den 20-årige midtbanespilleren har vært en av de beste på Liverpools reservelag de siste par sesongene, men slitt med å få spilletid for førstelaget til Rafa Benitez.

Nå kan han få verdifull erfaring på Reebok, etter at han er blitt muntlig enig med Bolton om en låneavtale som vil underskrives når Danny er tilbake fra ferie. 

Det bekrefter også manager Sammy Lee:  - Danny er en dynamisk midtbanespiller som er veldig komfortabel med ballen.  Han er en utmerket arbeidsmoral og en god motor.  Han er en god pasningspiller og vil passe vår spillestil.


Nei fra Roma
Ifølge italiensk media har Roma sagt nei til et tilbud fra Liverpool på 19 millioner euro for Alessandro Mancini, eller om lag £12,7M

Etter det vi forstår er den brasilianske vingen et av transfermålene til Rafael Benitez, men hvor mye Hicks og Gillett vil stille til rådighet av penger til spillekjøp og påfølgende kabal av sommerkjøp vil avhenge av hvor høyt Rafa vil gå for å prøve å sikre seg hurtige Mancini.