Hargreaves og O'Shea klare for United

Liverpools opponenter på søndag, Manchester United, fryder seg over at Owen Hargreaves og John O'Shea har blitt friskmeldt. Dirk Kuyt har en høne å plukke med United.

Manchester United bekrefter i dag på sine offisielle nettsider at midtbanespilleren Owen Hargreaves er restituert etter en strekkskade på baksiden av leggen. 26-åringen måtte kaste inn håndkledet under oppvarmingen før kampen mot Derby forrige helg, og reiste ikke til Roma i forbindelse med Champions League-kampen på onsdag. Men nå har han altså fått tommelen opp fra legene før kampen mot Liverpool på søndag. Det ventes dermed at han får oppgaven med å stagge Steven Gerrard.

Matchvinneren fra i fjor, John O' Shea, er også skadefri igjen etter lyskeskaden han pådro seg i Roma.

- Alle er skadefrie. John O'Shea er ok etter et par dagers hvile, bekrefter Alex Ferguson.

Kuyt har en høne å plukke med Man Utd
Dirk Kuyt forteller til icons.com i dag at han har ei høne å plukke med Manchester United.

- Jeg har litt å revansjere på søndag. Den første gangen jeg spilte mot dem tapte vi 2-0 på Old Trafford. Jeg var skuffet over å tape for våre rivaler. Den andre gangen, på hjemmebane, spilte vi en god kamp. Vi fortjente å vinne, men dessverre tapte vi 1-0. Det var jeg misfornøyd med. Men på søndag får vi en ny sjanse, sier han.

- Når man spiller mot lag som United, Chelsea og Arsenal, møter du noen av de beste forsvarerne i verden. De ville ikke ha spilt for de klubbene om de ikke var det. Ferdinand og Vidic er meget gode. I tillegg har United Edwin van der Sar. Jeg spiller mye sammen med ham for det nederlandske landslaget. Han er en av de beste målvaktene i verden. Dersom du kommer forbi Vidic og Ferdinand, vil du fortsatt måtte lure Van der Sar. Dermed blir oppgaven ekstra tøff.

- Van der Sar tror han kjenner meg, og tror han vet hva jeg kommer til å gjøre. Men jeg kjenner ham også. Det eneste problemet med Van der Sar er at han er god på nesten alt.

- Får jeg tid til å slå av en liten prat med ham, så vil jeg gjøre det. Men normalt sett vil jeg kun fokusere på kampen. Vi er begge vinnertyper, og derfor tenker vi kun på kampen, selv om vi har en spøkefull tone oss i mellom.

- Kamper mellom Liverpool og United har omtrent samme atmosfære som en kamp mellom Feyenoord og Ajax i Holland, selv om alt er større her. Begge er store hendelser med mye mediedekning. Men jeg er vant til å spille i slike kamper.