Harrys første minutter denne sesongen

Etter å ha kommet helskinnet gjennom sine første minutter med førstelagsfotball mot Cardiff, kan Harry Kewell nå muligens også få en plass på benken mot Blackburn. Diverse billettinfo.

Rafael Benitez er strålende fornøyd med at Harry Kewell fikk et drøyt kvarter med førstelagsfotball mot Cardiff i går kveld. Australieren ble møtt med stående ovasjon fra tribunene da han entret Anfield for første gang på lang tid etter en lårskade.

Dette var faktisk 29-åringens første offisielle kamp for klubben siden Champions League-finalen i Aten, og nå håper manager Benitez at vingen har lagt skadeproblemene bak seg.

- Det var viktig for Harry og oss at han kom innpå. Det er jeg virkelig fornøyd med, og forhåpentligvis kan han gjøre ytterligere fremskritt nå, sier Benitez til AFP.

Kewell kan godt komme til å sitte på benken når Liverpool møter Blackburn på Ewood Park lørdag kveld, etter å ha vært med på å bidra til Liverpools første seier på Anfield siden 1.september.

Billettinfo Porto hjemme og Newcastle borte
Billettkontoret på Anfield har sendt oss salgsdetaljene for kampene mot Porto på hjemmebane i Champions League og ligakampen borte mot Newcastle. Porto-kampen spilles på Anfield onsdag 28.november, og billetter selges først til tidligere aksjeeiere fra torsdag 8.november. Mandag 12.november slipper så sesongkortholdere som har hjemmekampene mot Marseille og Besiktas registrert på sine kontoer til, mens fankortholdere med tilsvarende kamper på kontoen slipper til torsdag 15.november. Tirsdag 20.november åpnes salget for både sesongkortholdere og fankortholdere som har bare en av de to nevnte kamper registrert.

Når det gjelder bortekampen mot Newcastle på St James Park lørdag 24.november, så må man her ha sesongkort og minimum seks bortekamper i fjor registrert på sine kort for å få kjøpe billetter. Liverpool har mottatt 2954 billetter til denne kampen. Sesongkortholdere med 12 eller flere bortekamper i fjor får kjøpe billetter fra onsdag 7.november. To dager senere slipper de som har 9 eller flere kamper fra i fjor til, mens de med 6 eller flere kamper fra i fjor på sine sesongkort får handle billetter fra tirsdag 13.november.