Heinze begynner å miste tålmodigheten

Gabriel Heinze begynner å miste tålmodigheten med Manchester United. Argentineren mener at Alex Ferguson skader hans karriere ved ikke å slippe ham til Liverpool.

Gabriel Heinze går i dag ut med kraftig skyts mot Manchester United, fordi de blokkerer en overgang til Liverpool. Feiden får altså sin konklusjon først under en Premier League-høring den 20.august. Heinze liker dårlig at dette ikke kan skje før.

- Jeg ønsker en løsning kjapt. Mine advokater har fortalt meg at det ikke vil skje noe før vi har hatt dette møtet med Premier League i neste uke. Klubben garanterte imidlertid at jeg skulle få reise om det kom et godt tilbud, og ingen sa noe om at det var visse klubber jeg ikke kunne gå til, det være seg utenlandske klubber eller Liverpool, uttaler argentineren til The People.

- Jeg er profesjonell, og har alltid oppført meg som en. Nå ønsker jeg bare at United-ledelsen respekterer meg, og aksepterer det som jeg har blitt lovet.

Heinze hevder at Manchester Uniteds steile holdning skader karrieren hans, og han ønsker at Old Trafford-ledelsen nå respekterer hans ønske om å forlate klubben.

- Deres holdning er uforståelig, og de skader min karriere ved å nekte meg å gå til en annen klubb. Jeg har respektert Ferguson siden jeg kom til Manchester. Jeg ønsker ingen konflikt med United, og jeg har heller ingenting i mot supporterne. De har alltid behandlet meg bra, og jeg har gitt alt for klubben, avslutter venstrebacken.