Heinze bekrefter at han vil bytte klubb

Såpeoperaen mellom Gabriel Heinze og Manchester United fortsetter, og hvor Liverpool foreløpig har en birolle. Kamptidspunkt for returkamp mot Toulouse bekreftet.

Heinze utelukker ikke utenlands klubb
Gabriel Heinze er ikke interessert i å fire en tomme i sitt ønske etter å forlate Manchester United, og Premier League vil neste uke prøve å finne en løsning på konflikten mellom spiller og klubb.

Slik det er nevnt uttallige ganger tidligere mener Heinze at Man Utd må selge ham til en klubb som legger ti millioner euro på bordet, eller ca £6,8M, bekreftet til ham via en faks underskrevet og sendt av daglig leder på Old Trafford.

United på sin side hevder at man har gjort det klart for spilleren muntlig at dette ikke gjaldt de største rivalene i England, og enkelte påstår at denne samtalen er tatt opp på bånd.

Sitater i Liverpool Echo bekrefter at Heinze i dag ytterligere distanserer seg fra Man Utd ved å uttale at han vil vekk, og at man bryter et løfte dersom han ikke får gå. Spilleren sier at det eneste budet som ligger på bordet kommer fra Anfield, men avviser samtidig ikke at han kan vurdere å gå til andre klubber dersom det skulle bli aktuelt.

- Jeg har oppfylt mine plikter ved å komme tilbake på trening og jeg vil nå fortsette som yrkesmann, sier argentineren etter å ha meldt seg tilbake til tjeneste i Manchester i går.

- Jeg vil fortsette å trene og se hva som skjer videre. Jeg har en muskelskade i benet, men den er av mindre art og vil ikke holde meg lenge utenfor.

- Jeg ønsker ikke å tilbringe tid i klubben ved bare å vente å se, og ikke spille, da jeg ikke tror det er til det beste verken for klubben eller meg selv.

- Jeg har snakket med treneren og har insistert at mitt ønske er å reise dersom et stort tilbud kommer på bordet, fortsetter 29-åringen etter at han skal ha hatt et halvtimes møte med Alex Ferguson.

- I dag er det eneste tilbudet fra Liverpool, og det er dette som skaper problemet.

- Tidligere i sommer ble jeg lovet av United at jeg kunne reise dersom det var en god deal for begge parter og i øyeblikket finnes det altså bare et tilbud fra Liverpool.

- Alt jeg nå ønsker er å få en rask løsning på denne sagaen.


Returkamp kl 21.05
Liverpools returkamp mot Toulouse i kvalifiseringen til gruppespill i Champions League, er nå bekreftet til tirsdag 28.august, og med avspark kl 21.05.