Heinze brenner broer

Gabriel Heinze skal være standhaftig i sitt ønske etter å forlate Old Trafford, og nå vil Premier League prøve å avgjøre tvisten neste uke.

Den engelske pressen rapporterer i dag at Gabriel Heinze og Manchester United ikke er nærmere hverandre etter at spilleren møtte manager Alex Ferguson til en samtale på klubbens treningsfelt i går.

Snarere tvert i mot skal argentineren ha hevdet overfor Ferguson at United brøt et løfte da de avslo et tilbud fra Liverpool, for et beløp som tilsvarte det klubben hadde bekreftet til representanter for Heinze via faks var en akseptabel salgsum.

Møtet, som mange trodde ville bidra til at noen sår kunne bli leget, synes dermed tvert i mot til å ha brent de siste broer og at Gabriel Heinze nå definitivt har spilt sin siste offisielle kamp for Manchester United.

Gjennom sin advokat skal Gabi Heinze tidligere ha levert inn en protest til Premier League, mot at Liverpool er blitt nektet å snakke med spilleren etter å ha matchet salgsummen som Man Utd skriftlig skal ha godkjent. Sistnevnte hevder imidlertid at spilleren var gjort oppmerksom på at man ikke ønsket å selge til rivalene Liverpool, Chelsea og Arsenal.

Nå vil et panel på tre personer, utstedt av Premier League, møtes neste uke for å prøve å finne en løsning på problemet. Ifølge reglementet skal en spiller ha rett til å kalle inn til en slik høring ved uoverenstemmelser i forhold til sin kontrakt.

Liverpool synes ikke å ha gjort nevneverdige anstrengelser for å hente alternative forsvarspillere dersom man ikke skulle sikre seg Heinze, og det virker som om man på Anfield mener at man har en sterk sak.