Heinze går til sak

Hanskene er kastet i saken mellom Manchester United og Gabriel Heinze, da spilleren nå har ansatt advokater for å kunne gjennomføre en overgang til Liverpool.

Nettstedet thelawyer.com bekrefter at advokatfirmaet Blackstone Chambers via Andrew Green vil føre saken for Gabriel Heinze, når spilleren nå krever å bli solgt til Liverpool. Andrew Green er for øvrig også med i teamet som jobber for agentene til Carlos Tevez, men den forskjellen at i det tilfellet ønsker spilleren seg til Manchester United og ikke vekk fra Old Trafford.

Blackstone Chambers og Andrew Green skal igjen være hyret av Liverpool-firmaet Hill Dickinson og Richard Green, som gjerne representerer Liverpool FC.

Saken gjelder et brev som Manchester United skal ha sendt til Heinze og hans representanter, hvor klubben godtar at argentineren selges for et visst beløp antatt til å være £6M, uansett hvilken klubb. United har siden hevdet at man har informert at dette ikke ville gjelde klubbene Liverpool, Chelsea eller Arsenal.

Gabriel Heinze ønsker å gå til Liverpool og vil bruke brevet til å prøve å fullføre en overgang til Anfield, etter at de røde har fått avslått et bud som er minst like stort som hva United skal ha godtatt som salgsum.

En noe defensiv manager Alex Ferguson oppfordret i går Heinze til å vise lojalitet til klubben som har støttet ham, ikke minst da han var ute med en langvarig skade. Manchester United har aldri lagt skjul på at man ganske enkelt ikke ønsker å selge en spiller til Liverpool.

Posisjonen til Gabriel Heinze på Old Trafford vil nå uansett synes å være uopprettelig. Det er vanskelig å se at venstrebacken har en fremtid hos de regjererende ligamesterne, men Ferguson & co vil fortsatt gjøre hva de kan for å hindre at han går til rivalen fem mil lenger vest på motorveien.

Advokaten Andrew Green, som altså jobber for Heinze i denne saken, sier at han heller vil ønske å få det hele avgjort ved voldgift enn gjennom rettsalene.