Heinze-høring på mandag

Et Premier League-panel vil avgjøre Heinze-saken på mandag. En eventuell anke vil også bli behandlet i løpet av neste uke. Lucas i A-landslagstroppen.

Et tre mann sterkt Premier League-panel vil på mandag ta stilling til om Gabriel Heinze skal få sin overgang fra Manchester United til Liverpool, skriver The Times. Panelet vil bestå av en dommer eller advokat, en representant for Premier League og en fotballadministrator.

Heinze har som kjent to år igjen av sin kontrakt på Old Trafford, men argentineren hevder at et signert brev fra United slår fast at han kan forlate klubben om en annen klubb legger en viss pengesum på bordet. Hans klubb hevder på sin side at dette brevet ikke er legalt bindende.

Uansett utfall er det ventet at enten Heinze eller Manchester United kommer til å anke avgjørelsen til panelet. Det er derfor lagt opp til at ankesaken skal føres samme uke - altså neste uke - slik at saken nå får en rask avgjørelse.

I henhold til Premier League-reglementet har spillere mulighet til å kreve høringer av denne typen for å avgjøre uenigheter om kontrakter.

Lucas kan få sin Brasil-debut
Liverpools Lucas Leiva kan få sin A-landslagsdebut for Brasil med det første. Midtbanespilleren er i alle fall tatt ut i troppen til privatlandskampen mot Algerie i Montpellier i Frankrike 22.august.

Her er den fullstendige troppen som landslagssjef Dunga har plukket ut:

Alex Silva - São Paulo
Daniel Alves - Sevilla
Diego - Werder Bremen
Doni - Roma
Elano - Manchester City
Fernando - Bordeaux
Gilberto - Hertha Berlin
Josué - São Paulo
Juan - Roma
Julio Baptista - Real Madrid
Julio Cesar - Inter
Kaká - Milan
Kleber - Santos
Lucas - Liverpool
Lúcio - Bayern München
Maicon - Inter
Mineiro - Hertha Berlin
Naldo - Werder Bremen
Rafael Sóbis - Real Betis
Robinho - Real Madrid
Ronaldinho - Barcelona
Vagner Love - CSKA Moskva

Lucas er med andre ord i godt selskap!