Heinze kan gå rettens vei

Gabriel Heinze kan være beredt til å sette hardt mot hardt for å tvinge Manchester United til å selge ham, uansett om det er til en rival som Liverpool eller ikke.

I dagens Liverpool Echo hevder Chris Bascombe at Gabriel Heinze nå forbereder å gå til sak mot Manchester United, dersom klubben nekter å la ham gå dit han selv ønsker.

Daglig leder i Manchester United, David Gill, innrømmer at det finnes et brev som er sendt til Heinze, og hvor man tillatter at argentingeren får gå til klubber som betaler et bestemt beløp. Gill sier nå at man også har fortalt spilleren at dette ikke vil gjelde rivalene Liverpool, Arsenal og Chelsea, men det tyder på at man på Old Trafford har glemt å bekrefte dette skriftlig.

Echo bekrefter at Liverpool har fått avslått et bud for spilleren, men Heinze vil nå altså ha det klart at han kan gå hvor han selv vil. Etter det vi erfarer er 29-åringen svært interessert i å komme til Anfield, men at Real Madrid også er en ny arbeidsgiver som vurderes.

Liverpool vil nå avventes situasjonen med Heinze og United, som altså kan bli avgjort i rettslokalet uten at manager eller daglig leder på Old Trafford selv kan sitte og bestemme.

Det synes liten tvil om at Rafael Benitez ønsker å ha en ny venstreback i troppen innen ligastart, uansett om det blir Gabriel Heinze eller ikke.