Heinze offisielt klar for Real Madrid

Real Madrid bekrefter at Gabriel Heinze har skrevet under for klubben, etter at Premier League i går nektet argentineren en overgang til Liverpool. To signeringer bekreftet.

Heinze-saken er blitt et godt brukt begrep de siste ukene. Liverpool har gjentatte ganger sagt seg interessert i Heinze, og spilleren selv har ytret sitt ønske om å gå til de røde. Alex Ferguson nektet imidlertid argentineren å gå til Liverpool, sannsynligvis i frykt for at Rafas menn ved et kjøp av Heinze skulle bli enda sterkere i kampen om seriegullet. Saken gikk videre til Premier League, men de mente Manchester United hadde saken på sin side, til Rafas store ergrelse. Nå er imidlertid sagaen over, da Heinze har funnet seg en ny klubb. Han har skrevet under en kontrakt med Real Madrid og klubbene er enige om pris. Argentineren har også blitt enig med Real, melder den spanske storklubben på sin nettside. Heinze blir dermed lagkamerat med Jerzy Dudek.

To signeringer bekreftet
Liverpool FC har nå bekreftet at den ungarske målvakten Peter Gulacsi og den spanske forsvareren Mikel San Jose har signert for klubben.
Spillerne har spilt flere kamper for reservelag og juniorlag, og det er derfor ingen overraskelse at signeringene nå bekreftes.
San Jose skal ha skrevet under på en treårskontrakt, mens Gulacsi kommer på ett års lån fra MTK Budapest.

Samtidig bekrefter også Liverpool FC at Miki Roque vil spille for for den spanske 2.divisjonsklubben Xerez CD på lån hele denne sesongen.