Heinze takker Benitez

Gabriel Heinze takker Rafael Benitez for interessen han viste for ham, og forklarer hvorfor han til slutt valgte Real Madrid. Daniel Alves blir for dyr - selv for Chelsea?

Gabriel Heinze uttaler til Daily Mail at han bestemte seg for å gå til Real Madrid fordi han ikke ønsket å krangle mer med Alex Ferguson. Argentineren takker samtidig Rafael Benitez for at han prøvde å hente ham til Anfield.

- Dette har vært en komplisert sak. Jeg er overbevist om at en overgang til Liverpool ville ha vært det beste for meg, og jeg mener jeg hadde en god sak og jeg prøvde bare å forsvare mine rettigheter, siteres venstrebacken.

- Jeg er takknemlig for hva Rafael Benitez sa og prøvde og gjøre, men til syvende og sist ønsket jeg ikke å krangle mer med Alex Ferguson. Det er logisk for meg å gå til Real Madrid nå. Jeg har hele tiden sagt at jeg ønsket å dra til en av de store klubbene i Europa, og Real er en av dem.

Alves blir for dyr også for Chelsea?
Liverpool prøvde å kjøpe høyrebacken Daniel Alves fra Sevilla i fjor, men brasilianeren ble rett og slett for dyr for Anfield-klubben. Nå ser det ut til at Sevilla også har klart å prise Chelsea og Roman Abramovich ut av kampen om sin stjernespiller. Chelsea har i alle fall handlet inn Barcelonas Julian Beletti for 5 millioner euro. Dette, ikke lenge etter at de hadde et bud inne på £20M for Alves. Kan man si at Mourinho tittet på en Mercedes, mens Abramovich kjøpte ham en Lada!? Eller kommer Abramovich til å vifte med sjekkheftet en gang til i retning Alves før transfervinduet stenger?

Samtidig har Real Madrid solgt høyrebacken Cicinho til Roma for 9 millioner euro. Også dette en spiller som har vært linket til Liverpool denne sommeren. Det skulle derfor ikke overraske oss om det nå er Real Madrid som ender opp med å kjøpe Alves.