Heinze tar sjansen?

Liverpool Daily Post antyder at Gabriel Heinze er villig til å ta sjansen på å flytte fra Manchester United til Liverpool. Gabriel Paletta er høyaktuell for Levante i La Liga.

Ifølge Liverpool Daily Post skal Gabriel Heinze nå være innstilt på å bli den første spiller som går direkte mellom Manchester United og Liverpool på 43 år. Dermed risikerer venstrebacken å pådra seg United-supporternes vrede, samtidig som han heller ikke vil bli mottatt med åpne armer blant Liverpool-fansen.

Daily Post skriver at Heinze heller vil fortsette i Premier League enn å skrive under for en av flere spanske klubber som har vist interesse for ham.

Ingen spiller har gått direkte mellom de to store klubbene i nordvest-England siden Phil Chisnall flyttet fra Old Trafford til Anfield i 1964.

Heinzes representanter skal ha møtt ledelsen på Old Trafford i går, og ble ifølge Daily Post fortalt at han kan kjøpe seg ut av kontrakten med United for £6M. Daily Mail beretter imidlertid at dette beløpet er så lavt som £4.5M. Uansett vil Heinze få dette beløpet tilbakebetalt av Liverpool om han skriver under for de helrøde.

Paletta til Spania?
Liverpool Daily Post henviser også til rapporter fra Spania i går kveld, der Liverpools unge midtstopper Gabriel Paletta blir meldt å være på vei til Valencia-klubben Levante. I første omgang skal det dreie seg om et lån, men Levante vil trolig også få en opsjon på en permanent avtale.

Den 21 år gamle argentineren har slitt med overgangen til engelsk fotball etter £2M-transferen fra Banfield i fjor sommer. Han har kun startet to Premier League-kamper for de røde.