Her blir det fest 23. mai!

Du vil garantert ikke ”vandre alene” kommende onsdag. Mange planlegger suppportertreff i forbindelsen med finalen i Aten. Sjekk oppdatert liste - send oss mer info!

OSLO

VI FARGER BYEN RØD – IGJEN!
Som vanlig blir det arrangert finalefest i Spikersuppa i mai.  I år faller festen på onsdag 23. mai og det er bare å være med på sesongens absolutte høydepunkt: Champions League Finalen!

Supporterklubben har i samarbeid med Andys Pub, Saras Telt og SportsCafén laget et opplegg hele dagen og ut til de sene nattetimer. Saras Telt åpner kl 11 og de to andre følger etter.

Disse tre stedene ligger rett ved siden av hverandre rundt Spikersuppa, så her blir det mye synging, mye rødt og en kjempestemning!

Saras Telt og SportsCafén har tilbud på henholdsvis ScousePizza og GerrardBurger samt at alle tre stedene har rabatt på flytende voksenbrus.

Det blir vist Liverpool DVD’er og spilt Liverpool musikk som oppladning til den store kampen som har avspark kl 20.45.  Erfaring fra tidligere finaler viser at det lønner seg å være tidlig ute!

Billetter til RTK party i Oslo 02.06 fåes kjøpt på de tre nevnte stedene.

Det blir også mulighet til å bli tatt bilde av sammen med CL og FA-Cup pokalen!

For de som evt ikke får plass i Spikersuppa er det også arrangement på Rockefeller


KONGSBERG
Grand Hotell har rigget til storskjerm i bakgården (skikkelig storskjerm!).  Det blir plenty av benker og krakker, så møt opp og gjenta stemningen fra 2005.  Vi serverer pizza og noe godt å drikke.  Start kl 18.00. 


FARSUND
Liverbirds Farsund
ble stiftet 14.05.07 og vil begynne festdagen kl. 18:00, og enda før for de som vil. Da skal vi sørge for å kle Pakkhuset i rødt. Med Flagg, skjerf og andre supporter effekter. Kl 1900 blir det Liverpool quiz. Det vil også være resultat tipping. Begge disse konkurransene er det premiering.

Før kampen vil det i tillegg vises høydepunkter og mål fra tidligere LFC kamper. Samt Liverpool musikk. Pakkhuset lovet oss hyggelige priser fram till ett visst klokkeslett.

Ellers til LFC supportere i Farsund og omegn: Ta med supporterutstyret og sangstemmen. For dette blir moro.


BERGEN
Scotsman
åpner kl 14 finaledagen. Begge etasjer åpne. Enda en ny storskjerm nr 3. Vi viser DVDer, spiller Liverpool-sanger utover ettermiddagen. Egen Liverpool-meny - gode rabatter for medlemmer av supporterklubben. Det vil bli 20-årsgrense hele dagen.

Alle Liverpool fans med medlemskort i deres klubb er hjertelig velkommen og får gratis inngang til vårt tidligere nevnte arrangement på MOOD i Bergen under årets CL finalen 23/5-07. Vi i KJS-servering vil også tilby deres medlemmer som har medlemskort med seg, hyggelige priser på vårt restauranthus Zachen som ligger på torget i Bergen.  Her kan deres medlemmer se fotball på 7 HD klare 42” og 50” tommers skjermer på våre tre serverings steder Zachen Pianobar, Klar Bar og Havariet. Dørene åpens 19.30. 

På Torget Music Pub midt i Bergen sentrum blir det helrød Liverpool dag fra kl. 1730. Kampen blir vist på 4 flatskjermer og en storskjerm, og ute hvis været tillater det. Vi vil lade opp til kampen med Liverpool musikk, filmer, quiz, resultat tipping og mye mer. Hvis hjertet ditt banker for Liverpool er det her du bør være den 23. mai. Gode rabatter for ALLE Liverpool supportere.


KRISTIANSAND
Uptown Sportsbar har følgende program:
* Dørene åpnes kl 1500
* Liverpoolfilmer og musikk
* Salg av scouse (hamburger, pizza og kyllingvinger også til salgs)
* En spesiell Liverpooldrink lages for anledningen
* Liverpoolquiz med gavekort i baren til vinneren
Møt opp tidlig for å sikre deg plass! Ta med sangstemme og supporterutstyr!


STAVANGER (og omegn)
Vi er en gjeng på omtrent 20 kompiser som har gått sammen om å farge hele Stavanger rød! Festen skal foregå på Champs der vi begynner senest kl 16:00 og fortsetter festen til en stund etter kampslutt! Her har vi gått sammen om å lage bannere som skal henge utfor Champs, flagg og andre ting for å vise hvem vi støtter! Champs har plass til 300 mennesker og vi kan love at det blir fullt før klokken er 6! Skal legge ut sangtekster på alle bord og stoler til de som er delvis usikre. Det blir også resultattipping, filmvisning fra 25.05.05 og andre filmsnutter. Kanskje til og med en quiz, hvis vi får det til og har tid. Altså:
Sted: Champs Sportspub, Stavanger.
Tid: 23. mai 2007, kl. 16:00
Ølpriser: 0,4l - 39,- og 0,6l - 59,-
Program: filmvisning, allsang, resultattipping, quiz og fantastisk stemning.

Vi (ca 40 mann) har samlet inn penger til leie av projektor og lerret, skal rigge opp i en stor å god garasje på Hommersåk, utenfor Stavanger. Starter med grilling og noko attot kl 5.  Bygge seg bare opp derifra!! ALLE SKAL TA MED SEG DET DI HAR AV FLAGG Å SKJERF å gjøre også dette til en minneverdig RØD KVELD. Tar imot påmelding på TLF: 40016241...


HARSTAD
Vi møtes på Nordic Hall – bli med å feire dagen sammen med 3-400 andre likesinnede.
* 2 storskjermer
* intervjuer, signerte drakter til auksjon
* pizza, snacks og drikke
* billetter kan kjøpes i resepsjonen på Grand


SURNADAL
Som i 2005 vises Champions Leauge-finalen på storskjerm i Surnadal Kulturhus. Nytt av året er at man har flyttet fra kinosalen til kulturhusets største amfi, Storstua, der det blir satt opp stort lerret/prosjektor. Det reklameres ellers med kiosksalg. Dørene åpner en time før kampstart.  Det er gratis inngang og garanti for stor stemning.  Se artikkel om arrangementet ved å klikke på denne linken.

- Vi samlet 70 mann i kinosalen i 2005, og satser på å slå dette nå. Både Liverpool-fans og supportere av det tapende laget er velkomne, sier primus motor Torbjørn Larsen.

ALTA
I Alta samles vi på Rica hotell nærmere bestemt på Pernille for å se finalen i Athen. Dørene åpner klokken 17.00. Det vil bli satt opp tre stor skjermer som kampen kan vises på. Det er også mulighet for å få servert mat og ikke minst drikke. Ellers så nevnes det at det er liverpool drakt plikt eller annet supporter utstyr for de røde som møter opp. YOU'LL NEVER WALK ALONE.

TØNSBERG
Wembley pub i Tønsberg åpner klokken 1600. Vil bli vist DVDer og arrangert en quiz med fokus på Liverpools E-cup historie. Det er plass til ca 100 stykker der og påmelding. Se www.wembley.no for mer informasjon og påmelding. Kampen skal også vises på storskjerm i kulturhuset.

Oseberg Kulturhus. Her slipper de inn ca 1100 stk. Reklamerer hardt på lokalradio, var 700 der i 2005 uten annonsering. Bar med mer.

KRISTIANSUND
Liverpool supporterne i Kristiansund gjentar suksessen fra 2005 og arrangerer et gedigent supportertreff i forbindelse med CL finalen 23. mai. Vi har leid et eget lokale for anledningen, hvor vi varmer opp med stor quiz konkurranse om Liverpool FC, diverse DVD`er  og Liverpool musikk. Du kan lese mer om arrangementet her  Alle Liverpool supportere er hjertelig velkommen. Vinner Liverpool finalen blir det tog gjennom byens gater og vi satser på å farge hele byen rød slik som vi gjorde i 2005.  Arrangementet blir holdt på klubbhuset til IL Nordlandet, og har 18 års aldersgrense.  Artikkel om treffet finner du ved å klikke på denne linken.

FLISA
23.05.07 kl 17.00 åpnes dørene på Dirty Nelly på Flisa. (Dette er i Åsnes Kommune, Hedmark fylke) Her blir det DVD avspilling av finalen 25.05.05, Liverpoolsanger, finalekonkurranse m/premier, og hyggelige øl priser. (Ikke helt bestemt ennå, men 40,- for 0,5l, og spesialpris ved mål.. 

ÅLESUND
Kontoret Bar & Spiseri
åpner dørene kl.17.00 onsdag 23.mai.
Kjøkkenet blir åpent ei stund utover. Ca.18.30 setter vi på "One night in may", fra 2005, som ei solid oppvarming!
Dag Solheim fra Canal+ vil være ekspertkommentator på Kontoret! Det blir salg av supportereffekter fra scena.
Salg av billetter til kampen og supportertreffa i sommer.
Tippetips og loddsalg.
Informasjon om sommerens kamp, vedrørende logoannonser til programbladet, ifo om hvilke spillere kommer, spørsmål til Dag, etc.
Kl 20.00 starter sendinga fra TV3. Kampstart 20.45
Vi stabler sammen borda og setter inn flere stoler denne dagen, slik at flere får sett kampen i lag med Liverbirds på Kontoret. Les mer på www.liverbirdsaalesund.com

DRAMMEN
I Drammen samles vi på Goggen Sportpub på Bragernes torg, med program fra klokka 17:00. Det vil bli mulighet til å gjenoppleve finalen fra 2005 gjennom dokumentar og klipp fra denne kampen, quiz med fokus på Liverpool og Milans vei til årets finale, resultat-tipping - og mye synging! Kom - og farg Goggen, torget og byen rød!

VINSTRA
Alle Liverpoolsupportere i Midtdalen møtes til CL-finale på Sødorp Gjestgivergård på Vinstra. Tippekonkurranse, gode priser og godt, rødt miljø! Kle deg i RØDT og kom til Gjestgiver'n!


SARPSBORG
Møt opp på The Premier Pub onsdag 23. mai fra klokken 17:00 for å være med på sesongens

absolutte høydepunkt: Champions League Finalen i Athen på storskjem og feiring av

6 Times Champions of Europe! Håper alle som kommer bidrar med god RØD atmosfære med synging, røde klær og kanonstemning!

Det blir LIVERPOOL QUIZ (18:30-19:30) og Liverpool musikk som oppladning til den store kampen som har avspark kl 20.45. 

Det kan være smart å være tidlig ute og varme opp sammen med andre røde. Legg igjen hemningene hjemme, ta med deg supporter utstyr og lag liv på Puben.

LILLEHAMMER
Brenneriet på Lillehammer åpner sine dører kl 1700. Lokalet er den største nattklubben mellom Oslo og Trondheim og er meget egnet til arrangementer som denne. Programmet for kvelden.

- Tidligere Liverpool spiller David Mannix kommer. Han svarer på spørsmål og forteller om den fantastiske kvelden i Istanbul 2005.

- Det blir konkurranser med bra premier.

- Det blir en egen players lounge.

- Et kor kommer til å fremføre You never walk alone.

- Carlsberg har egen stand,og hele Brenneriet har 2 for 1 priser på Carlsberg 0,33 flaske.

Legger til at Brenneriet har 5 projektorer, og x antall flatskjermer+ et skinnsykt lydanlegg. denne kvelden kommer til å bli en klassiker. En fest for Liverpool fans, av Liverpool fans.

KIRKENES

En gjeng på 4 stk har begynt aksjonen "Farg byen rød" der et ti talls bannere er på vei å bli laget. Vi har fått tillatelse å henge det opp på flere sentrale bygg ved siden av utestedet Ritz. Den ene heng allerede på en garasje i et byens desidert hovedgater med skriften: OFFICIAL WARNING!

RED ROUTE TO ATHENS... ACCOMPLISHED! LIVERPOOL.

Og flere blir det :)

Tirsdag 22 mai: Samling på utestedet Ritz i 7'tia med fargelegging av utestedet med bannere, flagg og skjerf (allerede smalet inn). Så blir det FA CUP finalen fra ifjor på storskjerm, øl og synging.

Onsdag 23 mai: De som kan. Møter opp ved siden av "Velkommen til Kirkenes"
skiltet kl. 16:00 der hele skiltet blir dekt i bannere og Liverpool musikk dundrandes ut av cd'spillere. Så går i ned mot Ritz litt før 17:00 og der kommer 05 finalen på storskjerm, musikk og (all)sang. Vi øker stemningen frem til avspark!!! Etter kampen blir vi på Ritz før vi eventuelt overtar Torget. Alt skal skje "The Liverpool Way", og festen vinn vi uansett!!

MANDAL
I Mandal på Sjøstjerna Restaurant, har vi ett kjempe arrangement på gang. Her er det bindende påmelding og allerede 110 Liverpool supportere påmeldt. Vi begynner allerede kl 17.00 med å vise  2. Omgang fra 2005 . Det blir servert 2 retters middag kl 18.30 hvor det også blir holdt quiz og diverse tippekonkurranse. Vi rigger opp med flere storskjermer og skal sørge for at alle får sett bra.  Her blir det all sang og go’ sang utover kvelden.
Vi har satt et tak på 150 personer, så her er det bare å få meldt seg på.
Ta kontakt med: Thomas Magnussen, 95244505.

HAMMERFEST
Vil gjerne melde om at det blir Finalefest på Redrum i Hammerfest den 23. mai. Vi bretter opp armene og støtter vårt kjære LFC som vi gjorde det i 2005. Ta på deg drakten og bli med å gjøre også denne kvelden magisk. Vi har også laget eget banner! (se bildet)  Dørene åpnes kl.18.
Kl.19 ser vi dokumentaren "A Night In May" som ble laget etter forrige triumf i Istanbul.


GRIMSTAD
The Fat Lady har ett opplegg i sørlandets perle Grimstad. Stampuben til alle fotballfrelste i denne byen. 2 storskjermer 4 TVer samt ute TV. Koselig engelsk bartender fra Southampton.
Denne baren skal stenge, så dette er siste natt den holder oppe pga får ikke fornyet leiekontrakt. Så vi oppfordrer alle i Grimstad og omegn til å møte opp å gi en fantastisk kveld til alle og enhver!

VÅGÅ
Cl-finalen sendes på storskjerm i Ridderspranget pub. Dørene åpnes kl 1800.
Finalen fra 2005 sendes frem mot avspark. Kom og gjør dagen RØD!

HALDEN
Dørene åpner kl 18.30 på Kvikelokalet på Strupe. Storskjerm og pyntet lokale står klart til å ta i mot horder av Liverpool fans til vorspiel med Liverpool videoer, høydepunkter fra Champions League, Quiz og selvfølgelig selveste CL-finalen med masse folk og vanvittig stemning.

MELBU
Havna Pub dekoreres RØD til finalen! Festen starter kl.18.00.... alle ekte LFCsupportere inviteres til fantastiske priser og VORSPIEL Carlsberg til kun 35kr for LFCsupportere. Egen LIVERPOOLpizza til Supporterpris. Storskjerm...Stadionlyd....Ekte Fotballstemning....Terningkast....
Visning av gamle høydepunkter før kampen. QUIZ....kem har best hode for LFC?? Allsang....sanghefter på bordene. ALLE bes møte i sine stolte farger og trøyer :)) Her blir det FOTBALLFEST!! La oss vise kem som har di suverent beste supporterne. Og vi oppfordre alle til å gå kledd i rødt HELE denne dagen... !!! BORDBESTILLING anbefales og tas imot på tlf 90957628.

MOLDE
Sportspuben 1911 i Molde er stedet i rosebyen. Vi åpner kl 1600 med reprise fra Champions League finalen fra 2005 kl 1615. Kl 1900 skal vi ha Liverpool Quiz. Og selvfølgelig sender vi finalen kl 2045.

HORTEN
Stedet er Saxon King i Storgata. Dørene åpner kl 1900. Her er det mange Liverpool-supportere som kommer til kampen og garantert mye liv. Det blir to storskjermer og kanskje en ute også!

LARVIK
CALLE blir stedet å tilbringe onsdag kveld i Larvik!  Vi spiller ”Our road to Istanbul” fra 18.30 og viser selvfølgelig finalen kl 20.45…

RENA
Samling i Åmot kulturhus, veslesalen.  Topp lyd og komfort.  84 plasser i Hedmarks beste og mest moderne kinosal.  Alle rettigheter.  Dørene åpnes kl 19.30.

BODØ
Champions League finalen vises på storskjerm på ROCK CAFE.  Billettpris kr 100 inkl matservering.  Dørene åpner kl 18.00.

FØRDE
Treskeværket(Rica Sunnfjord Hotel) i Førde.  Her samles alle røde!  Dørene åpnes kl 20.00, 100 kr med pizzabord.  Aldersgrense 18 år.

SORTLAND
Vi tar på oss bunaden og møtes på STEDET!  Storskjerm og øl!  Oppmøte fra kl 18.00!  One night in may spilles fram til sendestarten på TV3.

STOKMARKNES
Rødbrygga pub og bar farges rød og CL-finalen sendes nede på to store TV’er og oppe på storskjerm for alle røde!  Ta med flagg og annet supporterutstyr for å gjøre brygga mer rød enn den allerede er!  YNWA folkens!

ROGNAN
Vi møtes hos Femmeren på Rognan.  Vi vil ha konkurranser, sang og reprise på 2005 finalen.  Oppstart fra ca 19.30.

BÅTSJORD
Finalefest på Båtsfjord hotell.  Røde supportere kan komme på hotellets pub.  Dørene åpnes kl 18.00, servering av rimelig drikke, sang og quiz med fine premier.  Puben er kun åpen for Liverpool supportere!

LEKNES
Amadeus Pub
på Leknes viser CL finalen på stort lerret og åpner dørene kl 18.00.  Servering av mye godt drikke (fotball-priser).

HØNEFOSS
Alfred
på Hønefoss viser kampen på hele 4 storskjermer, spesielt for denne kvelden.  Vi har har plass til 400 menneskeer, og hyggelige priser på øl.

FAUSKE
Supportertreff på Fauske for alle røde supportere!  Vi i Liverbirds Salten møtes på Fauske Hotell i kveld!  Hotellet varter opp med Tacobuffet i forkant av kampen, og viser kampen på storskjerm i restauranten.  Vi oppfordrer alle røde supportere i Salten om å legge turen innom hotellet for en fantastisk fotballkveld!! 

GJØVIK
Ta på deg alt du har av supporterutstyr og kom til Studentenes Hus på Kallerud! Møt opp og la Milan-supporterne få høre hvem som fortjener trofeet! Storskjerm og øl.

LARSNES
Vi er en gjeng som skal vise kampen i kveld på kinolerrett på Larsnes på Sunnmøre.  Arrangementet finner sted på grendahuset Breidablik fra kl 18.00.  Vi bor i ei lite bygd, men håper likevel at det kommer ca 50-60 stk.  Det er bare å komme, det eneste vi rensker bort i døra er Man U drakter (he-he).

ENGERDAL
Det blir stor fest i Engerdal onsdag 23. mai. Festen holdes på Lunde i Engerdal sentrum. Øl og mat til reduserte priser. Konkuranser og musikk fra kl. 19.00.   Alle supportere er velkommen.  Har sendt ut pressemelding slik at media vil være til stede.
PS!   I pausa kommer soknepresten i full drakt for å døpe alle supporterne inn i Liverpools ånd, og sverge evig troskap til klubben.
Her blir det show. Kontaktperson   Dag Østvang  tlf  90955797

 

Send oss info om flere arrangement til email: [email protected]