Hernández hentes fra Real Madrid

Real Madrids 18-årige midtstopper, Aridane Hernández Umpiérrez, har signert kontrakt med Liverpool, melder AS og fuerteventuradigital.com

Det spanske nettstedet fuerteventuradigital.com skriver at Aridane Hernández Umpiérrez har skrevet kontrakt med Liverpool. Aridane vil ankomme Liverpool først om noen dager. Spilleren er opprinnelig fra Fuerteventura, en av Kanariøyene, og er født 23.mars 1989 i Tuineje. Han spilte småguttfotball for den lokale klubben Gran Tarajal før han gikk til Real Valladolid som guttespiller. Der endte han opp med å vinne seriemesterskapet i gutteklassen. I 2005-06 var han med å bli avdelingsmester i juniorklassen. Da fikk Real madrid øynene opp for spilleren, og hentet ham så til hovedstaden. Påfølgende sesong var han på laget da Real Madrid ble nr. 2 i juniormesterskapet.

Aridane Hernández spilte én kamp på prøve for Liverpools reservelag under Talents Cup i Nederland i begynnelsen av august. Etter det vi forstår er han midtstopper.

Unggutten vil bruke oppholdet i Liverpool til å reklamere litt ekstra for ferieøya Fuerteventura, og skal ha "Fuerteventura" som navnet sitt bak på drakta den dagen han slår igjennom på førstelaget. I går var både han og hans represesentant Vicente Miranda på plass på Fuerteventura for å informere om at spilleren hadde signert for Liverpool FC. Bildet under er tatt på turistkontoret på Fuerteventura. Aridane Hernández til venstre og Agueda Montelongo, rådgiver på det lokale turistkontoret på Fuerteventura, til høyre.