Hicks ber Rafa holde kjeft!

Liverpool-eier Tom Hicks har i dag beordret Rafael Benitez til å slutte og prate om nye spillere, og i stedet begynne å trene de spillerne som klubben har.

Amerikaneren går til et bemerkelsesverdig frontalangrep på klubbens manager gjennom Liverpool Echo. Hicks benytter også anledningen til å forsvare de investeringene den nye eierduoen har gjort i spillerstallen, og slår fast at det er på tide at spanjolen lar laget snakke for seg.

- Etter Champions League-finalen i Aten satte Rafa frem visse krav til oss, og vi innfridde disse kravene i sommer. Vi kjøpte inn noen gode spillere, og brukte mer penger enn det har vært brukt noen gang før i denne klubben. Nå har vi viktige kamper foran oss i Premier League og Champions League, og vi ønsker å se om vi kan vinne disse kampene med de spillerne vi har, sier Hicks til Echo i dag.

- Dette var beskjeden vi ga til Rafa nylig, og jeg tror han har blitt frustrert over dette i løpet av landslagspausen. Vi har bedt ham konsentrere seg om fotballkampene som vi står foran og ingenting annet, og jeg antar at han ikke likte det.

- For øyeblikket må vi fokusere på det som skjer på banen. George og jeg vil komme til Liverpool i midten av desember, og da kan vi snakke om andre saker. Nå er det på tide at Rafa slutter å prate om nye spillere, og i stedet trener de spillerne vi har, avslutter Hicks.