Hicks sine stadionplaner er forkastet

Rick Parry bekrefter i dag at sterk prisøkning på prosjektet har ført til at Liverpool FC har forkastet planene om det futuristiske stadionanlegget Tom Hicks fikk tegnet. Muntari aktuell?

Rick Parry sier til Liverpool Echo i dag at klubben fortsatt er fast bestemt på å bygge ny stadion i Stanley Park, men han bekrefter at man har blitt tvunget til å forkaste de storslåtte planene som Tom Hicks og George Gillett la frem i sommer på grunn av en betydelig kostnadsøkning på prosjektet.

Parry insisterer på at det er sterkt økende kostnader, og ikke nedgangstidene i amerikansk økonomi, som er årsaken til helomvendingen fra klubbens side. Liverpool FC vurderer nå hvilke muligheter de har når det gjelder nytt stadion, men Parry ønsker å forsikre fansen om at klubben føler seg trygg på at en ny stadion vil stå klar innen starten av 2011/2012-sesongen.

- Vi vurderer nå to planer for et nytt stadion, som vil bli en stadion med plass til 70 000 tilskuere. Det nye stadionet vil bli en betydelig forbedring av de originale planene, og en noe nedgradert versjon av de nyeste skissene som lå på bordet, sier Parry til Echo.

- Det vil uansett bli en enorm forbedring av planene slik de forelå for ett år siden, men altså ikke så dramatiske omveltninger som de planene som ble offentliggjort i sommer.

- Det er fortsatt opplest og vedtatt at The Kop skal være en "single tier", en stor sammenhengende tribunene, og vi forventer ingen forsinkelser på grunn av dette. Stadion vil fortsatt stå ferdig som planlagt i 2011.Dette stadionanlegget vil aldri se dagens lys. Liverpool FC har forkastet de storslåtte, futuristiske stadionplanene til Tom Hicks grunnet kraftig kostnadsøkning.

Muntari aktuell?
Flere engelske tabloidaviser, deriblant Mirror og Daily Telegraph, melder i dag at Rafael Benitez kommer til å vurdere et bud på Portsmouths midtbanespiller Sulley Muntari dersom det viser seg at de amerikanske eierne ikke stiller de nødvendige midlene til rådighet for å få til en permanent avtale med Javier Mascherano.

Muntari har imponert stort på Fratton Park etter £7M-overgangen fra Udinese i sommer. Ghaneseren har funnet seg godt til rette i engelsk fotball og har blitt en publikumsfavoritt på sydkysten. 23-åringen blir imidlertid sitert på at han er interessert i å flytte til en større klubb om han får sjansen.

- Jeg ønsker å ende opp i en av de største klubbene. Alle spillere drømmer om det, siteres Muntari i Mirror.

- Selvsagt kommer jeg til å gjøre mitt beste og forsøke å hjelpe Portsmouth til å vinne ting. Kanskje klarer vi å kvalifisere oss for europacupspill. Men med tiden ønsker jeg å spille for en større klubb, legger han til.