Hillsborough Memorial markering søndag

Kommende søndag er det klart for den 18. årsdagen for tragedien på Hillsborough, hvor 96 supportere omkom. Reservene i aksjon i morgen kveld. Mascherano trives på Anfield.

Som vanlig markeres årsdagen for Hillsborough-tragedien på verdig måte ved The Kop tribunen. Årets markering skjer søndag 15. april, og det forventes stort oppmøte.

Markeringen starter klokken 14.45 og det blir ett minutts stillhet klokken 15.06. Seremonien avsluttes klokken 15.30 med ”You’ll Never Walk Alone”.

David Moores, Kenny Dalglish og Jamie Carragher skal delta med høytlesning fra bibelen.

Phil Hammond sier til liverpool.no at de er svært glad for å kunne ha med seg avtroppende formann David Moores til denne markeringen. Moores har tidligere uttalt at han anser dette som den største æren av alt han har opplevd som formann for klubben. Det viser igjen at tragedien rører alle tilknyttet klubben på en spesiell måte.

Phil sier videre at selve minnesmerke (den evige flammen ved Shankly Gates) kan bli flyttet til det nye stadionet når den står klar. Han forteller til supporterklubben at det er dialog med klubben, og at flytting trolig kommer til å skje dersom plasseringen blir riktig for alle parter. Formannen i Hillsborough Family Support Group benytter samtidig anledningen til å takke alle som har kjøpt Hillsborough-tskjorten – og på den måten er med å støtte arbeidet.

- Vi setter stor pris på initiativet og støtten som kommer fra Supporterklubben. Det er godt å vite at denne tragedien fortsatt blir husket blant så mange Liverpoolsupportere.



Mascherano fornøyd
Javier Mascherano ønsker ikke å snakke negativt om sitt opphold på Upton Park, men legger samtidig ikke skjul på at han trives godt i en klubb som vet å utnytte talentet hans på riktig måte.

- Alt som skjedde i London tilhører fortiden. Nå konsentrere jeg meg kun om å spille bra fotball for Liverpool. I West Ham forsøkte jeg hele tiden mitt beste. Av en eller annen grunn gikk det ikke som jeg hadde ønsket.

Argentineren fortsetter:

- Heldigvis er det noen utrolig bra spillere her i Liverpool. Med slike spillere rundt seg trives jeg også enormt bra. Sannheten er at jeg er veldig lykkelig på Anfield. Jeg har fått en fantastisk mottakelse og alle behandler meg på beste måte. Jeg håper det kan fortsette slik.

Reservene i aksjon i morgen
I morgen kveld spiller reservelaget sin tredje siste kamp for sesongen når de møter Sheffield United på Saltergate. Laget til Gary Ablett ligger syv poeng bak lederlaget Manchester United på tabellen og skal møte nettopp dem i runden som følger deretter.

Reservene avslutter sesongen med hjemmekamp mot Everton 30. april.