Historisk Torres-scoring

Da Fernando Torres headet inn utligningsmålet mot Tottenham i går, var det samtidig mål nummer 300 i Rafa Benitez sin tid i klubben. Bok om Bob Paisley på trappene.

Da Fernando Torres satte inn Steve Finnans innlegg med pannebrasken to minutter på overtid mot Tottenham i går, og sørget for poengdeling på Anfield, var det nok få som i det hele tatt tenkte på at scoringen foran The Kop var historisk. Det var den nemlig. Torres sitt syvende mål for sesongen var nemlig Liverpool-scoring nummer 300 under Rafael Benitez.

På 193 kamper under Benitez har Liverpool vunnet 108, spilt uavgjort i 38, mens 47 er tapt. Målforskjellen viser 300-160.

Bok om Paisley
De som fulgte Canal+ sin sending fra Anfield i går, registerte kanskje at kommentatoren snakket om at Bob Paisleys kone Jessie hadde vært på banen i pausen og fortalt historier fra sin ektemanns tid i klubben. Det som ikke kom frem var at dette skjedde i forbindelse med lanseringen av en ny bok om avdøde Paisley. Publikasjonen kommer 30 år etter at den mest suksessfulle manageren i engelsk fotballs historie kunne hente hjem Liverpools første europacuptrofé.