Høyt spill om Eto’o

Barcelona vurderer å selge Samuel Eto’o og hente inn Thierry Henry, Milan vurderer å kjøpe Eto’o, mens Liverpool også lurer i bakgrunnen. Liverpool v Arsenal utsolgt.

Barca vil ha Henry
Ifølge den spanske avisen AS nærmer det seg mer og mer et sceneskifte når det gjelder spissplassen i Barcelona.  Trener Frank Rijkaard ønsker å hente inn Thierry Henry for £15M og tilby franskmannen en lukrativ toårig avtale, og finansiere dette ved å la Samuel Eto’o gå.

AS mener at Milan, Liverpool og en spanske klubb både har interesse og muskler til å kunne kjøpe Eto’o.  Man tror at det bare er Real Madrid og Valencia som har en realistisk mulighet til å sikre seg afrikaneren av de spanske klubbene.

Det har også kommet sterke signaler fra Merseyside om at Samuel Eto’o er utenfor rekkevidden til sjekkheftet til de nye eierne Hicks og Gillett, men AS hevder at spilleren har hatt samtaler med Rafa Benitez og at man ikke har gitt opp på Anfield i forsøket på å sikre seg 26-åringen.

Samtidig sier presidenten i Milan, Silvio Berlusconi, til Marca at han liker Eto’o men heller vil ha tilbake Andrei Sjevtsjenko.  

– Eto’o er en spiller jeg liker, men jeg foretrekker Sjevtsjenko.  Med Sjevtsjenko tilbake vil vårt angrep være ideelt, og jeg ser på ham som en sønn.  Sheva har uttrykt ønske om at han gjerne vil tilbake til oss og pengene vil ikke være noe problem.


Hjemmekamp mot Arsenal utsolgt
Sabra melder nå om at hjemmekampen mot Arsenal i slutten av oktober er utsolgt.  Sjekk vårt oppdaterte turprogram.