Hulse beklager

Rob Hulse er lei seg for å ha skadet Peter Crouch. Liverpool-spissen kan måtte stå over lørdagens kamp mot Manchester United. Ferguson i full gang med ”mind games”.

Sheffield United-spissen Rob Hulse sier til Press Association at han er lei seg for at han skadet Peter Crouch i lørdagens kamp på Anfield. Liverpool-spissen brakk som kjent nesen og måtte sy flere sting i panna etter å ha blitt sparket i hodet av Hulse.

- Du ønsker ikke å se slike skader på en fotballbane. Ballen kom inn i feltet fra en corner, og Crouch kastet seg frem for å heade ballen i mål samtidig som jeg skulle sparke ballen bort. Jeg traff både ballen og Crouch sitt hode samtidig. Jeg så med en gang at han ble stygt skadet, og ble ikke overrasket da han ble båret av banen. Etter kampen oppsøkte jeg Liverpools garderobe for å se hvordan det gikk med han, men da var han dratt derfra, forteller Hulse.

- Jeg snakket med Liverpools stab, og de sa at jeg ikke skulle bekymre meg over det, da skaden ikke var alvorlig. Det er slikt som skjer i fotball.

- At Crouch gikk for den ballen viser at han er villig til å legge hodet på blokka for å score mål. Som supporter ønsker du å ha slike spillere på laget. Du ønsker ikke spillere som trekker seg fra dueller. Det som skjedde var ekkelt å se, men det var et rent uhell. Som fotballspiller risikerer du å få deg slike smeller som dette.

Ferguson tror Barca får det tøft
Alex Ferguson har begynt med sine ”mind games” foran lørdagens storkamp på Anfield. Nå prøver han nemlig å få fokus over på Liverpools kamp mot Barcelona, i håp om å få en enklere oppgave på Merseyside.

Ferguson uttaler til Gazzetta dello Sport at Barcelona står foran en nærmest umulig oppgave med å ta igjen forspranget som Liverpool skaffet seg på Nou Camp.

- Dersom Barcelona vinner i Liverpool vil de være favoritter til å vinne Champions League, men de står foran en nærmest umulig oppgave på Anfield. Dersom Barca ryker ut vil de andre lagene, som AC Milan, Inter og vi selv bli styrket i troen på at vi kan gå til topps.

Paisley-aksjonen tiltar i styrke
Kampanjen for å få Bob Paisley adlet post mortem tiltar i styrke for hver dag som går. Nå har nærmere 13 000 mennesker skrevet under på kravet om at tidenes mest suksessrike manager i engelsk fotball må bli adlet.

- Dette har virkelig tatt av, og blir vanskelig å ignorere om støtten for Paisley fortsetter å vokse, uttaler en kilde i regjeringskvartalet til Liverpool Echo.

Aksjonen vil pågå helt frem til 13.mars.

Tabloidpressen linker Eto’o til Anfield
Engelsk tabloidpresse med Mirror i spissen linker i dag Samuel Eto’o med en overgang til Liverpool til sommeren. Kameruneren har som kjent hatt sine konfrontasjoner med Barcelona-trener Frank Rijkaard og superstjernen Ronaldinho den siste tiden. Det blir også vist til at Benitez prøvde å kjøpe Eto’o fra Real Mallorca da Michael Owen valgte å gå til Real Madrid.