Hvem hviler hvem?

Chelsea har stjerner skadet, men ønsker også velkommen tilbake profilerte spillere til kveldens kamp i London. Rafa hviler sine nøkkelspillere. Trekning etter kampen på Stamford Bridge.

Det store spørsmålet foran kveldens kvartfinale i Carling Cup er i hvor stor grad Chelsea og Liverpool kjører med sine beste mannskap. Begge klubbene har mistet litt fotfeste i toppen av tabellen i Premier League, og selv om avansement videre i Champions League er klart kan ligacupen være en god sjanse til å sikre sølvtøy.

Møtet på Stamford Bridge vil avgjøre det fjerde laget i trekningen som foretas nesten umiddelbart etter at sluttsignalet går på Londons beste vestkant i kveld. Tidligere har Everton, Tottenham og reservelaget til Arsenal kvalifisert seg til semifinalen.

John Terry og Didier Drogba er ute med skader for Chelsea, men Michael Ballack, Ricardo Carvalho og Florent Malouda er tilbake i troppen etter skader. I mål vil trolig Carlo Cudicini fortsette å vokte buret i Carling Cup.

Rafa Benitez velger sannsynligvis også å benytte reservekeeper Charles Itandje i denne cupen. Steven Gerrard er allerede ute med et mageonde og man forventer at Fernando Torres i beste fall vil bli benyttet som en joker på benken.

Sami Hyypia forventes å få hvile sine gamle ben, mens det er et spørsmål om Jamie Carragher vil bli den som trolig spiller ved siden av unge Jack Hobbs. I det hele tatt har Rafa antydet at røde fans må stole på spillere som stort sett er utenfor den beste elleveren og at han ikke er villig til å risikere sine beste kort foran et hektisk juleprogram.

Spillere som Steve Finnan, Fabio Aurelio, Lucas, Momo Sissoko, Sebastian Leto og Andriy Voronin er ventet å starte, sammen med Xabi Alonso som endelig er friskmeldt etter sitt skadeopphold.

Kampstart er kl 20.45 i kveld, og kampen blir vist på Viasat.