Hyypiä eller Agger

Rafael Benitez sier at det går mot enten Sami Hyypiä eller Daniel Agger som partner til Jamie Carragher i midtforsvaret mot Manchester City.

På ettermiddagens pressekonferanse ga Liverpools manager en klar antydning om at man helst ikke vil sette opp unge Jack Hobbs som partner til Jamie Carragher i Liverpools utsatte midtforsvaret til den viktige kampen mot Manchester City på søndag. Benitez ville ikke utelukke at Sami Hyypiä kan bli klar etter sitt overtråkk mot Derby, og at Daniel Agger vil bli vurdert dersom Sami må kaste inn håndkleet. Det tyder på at sykdomsplagede Alvaro Arbeloa heller ikke er en mann som ligger an til å bli flyttet inn i det sentrale forsvaret.

- Det vil bli vanskelig for Sami, uttalte Rafa. - Han arbeider hardt med fysioterapeutene og vi vil vente å se om han blir tilgjengelig.

- Dersom Sami ikke kan spille vil vi så tenke på å benytte Daniel. Han er i trening og er nå veldig nærme.

- Dette vil bli en virkelig vanskelig kamp for oss. De har en utmerket statistikk hjemme, og har en erfaren manager og gode spillere som arbeider hardt.

- Vi har imidlertid også selvtillit og våre resultater borte har vært gode denne sesongen. Vi ønsker at det skal fortsette til søndag.

- Det er viktig at vi nå fortsetter å vinne kamper. Andre lag rundt oss på tabellen har tapt poeng og hvis vi kan vinne resten av kampene i denne perioden får vi etterpå se hvordan vi ligger an på tabellen.