Hyypiä gir ikke opp

Sami Hyypiä gir ikke opp kampen om ligamesterskapet, men slår fast at det blir viktig å vinne de kommende ligakampene.

Sami Hyypiä oppfordrer sine lagkamerater til å glemme det skuffende tapet for Manchester United så fort som mulig, og heller konsentrere seg om å starte en ny seiersrekke i Premier League.  Liverpool har nå tapt to ligakamper på rad, og ligger 10 poeng bak ledende Arsenal. Hyypiä insisterer imidlertid på at titteldrømmen ikke er over for denne gangen, og mener det er alt for tidlig å kaste inn håndkledet i så måte. Han innrømmer imidlertid at det nå er umåtelig viktig å vinne de kommende ligakampene om man skal klare å holde følge med tetlagene.

- Det var skuffende å tape. Kampen var ganske lik den i fjor på den måten at vi dominerte store deler av kampen, men endte opp med å tape på en scoring fra en andreball etter en dødball, sier finnen til liverpoolfc.tv.

- Det er likevel positive ting å hente fra kampen, og disse aspektene må vi ta med oss inn i de neste kampene, som den mot Chelsea på onsdag og hjemme mot Portsmouth på lørdag.

- Dette er ikke verdens undergang, selv om det alltid er bittert og skuffende å tape en kamp til din argeste rival. Vi må begynne å vinne denne typen kamper, mot lagene i toppen av tabellen, men vi kan ikke forandre resultatet nå og må stå sammen og se fremover mot de kommende kampene. Ligaen ble ikke avgjort i helgen, så det er ikke over for oss. Men vi må vinne våre neste kamper, og så bygge videre på det, avslutter Hyypiä.