Hyypiä ute en uke til

Liverpool Echo skriver i dag at Sami Hyypiäs ankelskade vil holde ham ute av spill enda en uke. Lokalavisen skriver også at Inter Milan ønsker å kjøpe Momo Sissoko.

Liverpool Echo bekrefter nå opplysningene om at Rafael Benitez skal stå klar med sjekkheftet for å hente inn en ny midtstopper. Manageren skal allerede ha identifisert spilleren han ønsker å rekruttere, og lokalavisen hevder at man er nær ved å få til en avtale med denne spilleren.

Årsaken til at Benitez nå ønsker å handle raskt, er at Sami Hyypiä forventes å være ute en uke til grunnet ankelskaden han pådro seg i kampen mot Derby andre juledag. Samtidig er Daniel Agger fortsatt ikke helt restituert etter sin metatarsalskade, og det drøyer dermed med danskens comeback. Alvaro Arbeloa er ikke noe annet enn en nødløsning på stopperplass, og Jack Hobbs er fortsatt for læregutt å regne i dette gamet. Dermed er stopperkrisen på Anfield verre enn noen gang denne sesongen, og Benitez ønsker å styrke stallen i denne posisjonen så raskt som overhodet mulig.

Inter vil ha Sissoko
Echo rapporterer også at Liverpools motstander i 1/8-finalen i Champions League, Inter, har øremerket Momo Sissoko som arvtakeren etter Patrick Vieira sentralt på deres midtbane. Sissoko har slitt med å få spilletid hos Liverpool denne sesongen. Samtidig som afrikaneren har slitt med formsvikt har Javier Mascheranos gode spill begrenset Sissokos muligheter. Det brasilianske stortalentet Lucas står nå også foran Sissoko i midtbanekøen på Anfield.

Bennett dømmer Wigan-kampen
Steve Bennett er mannen som skal dømme Liverpool v Wigan 2.januar. Assistentdommere vil være Mike Cairns og John Flynn, med Kevin Friend som fjerdedommer.