Hyypiäs siste sjanse til gull?

Sesongen 2007/08 kan bli Sami Hyypiäs siste i Liverpool, og dermed også hans siste mulighet til å hente hjem ligagullet. Sabra med flere plasser til kampene mot Derby og Birmingham.

Denne sesongen er trolig Sami Hyypiäs siste sjanse til å vinne ligaen med Liverpool. Den finske landslagsspilleren sier til Liverpool Daily Post at han tror at de røde vil bli en hardere utfordrer til Manchester United og Chelsea enn tilfellet har vært de siste sesongene.

Hyypiä har allerede vunnet Champions League, UEFA-cupen, supercupen, FA-cupen og ligacupen med Liverpool. Men han mangler altså ligamesterskapet for at medaljesamlingen skal bli komplett. Stopperen tror imidlertid at sjansene er større for en ligatittel enn noen gang, etter at Benitez har handlet inn karer som Fernando Torres, Ryan Babel og Yossi Benayoun.

- Jeg ønsker ikke å spå noe som helst om hvordan vi kommer til å gjøre det den kommende sesongen. Alle lag gjør fremskritt og forbedrer troppene sine hvert år, og i det rotteracet må vi henge med, sier Hyypiä til Daily Post.

- Det er vanskelig å sammenligne de ulike lagene fra år til år, da alle prøver å styrke sine staller. Det virker som vi har kjøpt veldig gode spillere, ut fra hva jeg har sett på trening og i treningskamper, men sesongen har ikke startet på ordentlig ennå. Nykommerne må bevise at de kan levere varene i ligaen. Det er den som teller. Men ut fra hva jeg har sett, så er vi styrket, legger han til.

Lysluggen tar fatt på sin niende sesong i Liverpool etter £3M-overgangen fra nederlandske Willem II i 1999. Selv om Daniel Agger og Jamie Carragher nå synes å være Rafas foretrukne stopperpar, så spilte den store finnen hele 29 kamper sist sesong. Newcastle og Wigan ønsket å kjøpe 33-åringen tidligere i sommer, men Hyypiä valgte å bli på Anfield.

- Jeg har ett år igjen av kontrakten min, og forhåpentligvis får jeg spille like mange kamper den kommende sesongen som jeg gjorde i fjor. Så får jeg heller vurdere hva jeg skal gjøre til neste sommer. Om dette er min siste sjanse til å vinne ligaen med Liverpool? Vi får se.

Hyypiä spilte hele kampen i finalen i Barclays Asia Trophy mot Portsmouth sist fredag, og det kan være et tegn på at han vil bli mer involvert enn folk later til å tro også kommende sesong.

- Det var positivt at vi holdt nullen mot Portsmouth. Spilleforholdene var vanskelige for begge lag, og det var ikke enkle 90 minutter. Varmen gjorde det vanskelig, men vi hadde drukket mye på forhånd og kom oss gjennom det. Begge lag spilte ganske bra forholdene tatt i betraktning, og det var en spennende kamp.

Sabra har flere plasser mot Derby og Birmingham
Sabra Sportsreiser har på grunn av den enorme etterspørselen etter turer satt opp noen flere plasser på hjemmekampene mot Derby den 01.09 og mot Birmingham den 22.09. Er du interessert i en tur dit, ta kontakt med vår samarbeidspartner på mail [email protected] eller på telefon 24 14 94 50.