Hyypia usikker på fremitden

Sami Hyypia og Rafa skal diskutere finnens fremtid. Djibril Cissé håper å kunne bli en del av Benitez sine fremtidsplaner.

Sami Hyypia har vært en klippe i Liverpoolforsvaret siden han kom fra nederlandsk fotball i 1999. Selv om han har deltatt i mange kamper for de røde denne sesongen, er det ingen tvil om at det nå er Agger som i utgangspunktet er partneren til Jamie Carragher i midtforsvaret. Sami skjønner at det stilles spørsmålstegn ved fremtiden hans i klubben, og etter onsdagens Champions League-finale, skal han diskutere hans nåværende kontrakt med Rafa.

- Jeg forstår situasjonen, og jeg har ingen problemer med å innse at jeg ikke vil være førstevalg neste år.
Jeg har ett år igjen av kontrakten min her på Anfield, men det er viktig at Rafa og jeg setter oss ned og diskuterer fremtiden min i nær fremtid.
Totalt sett er jeg fornøyd med årets sesong. Jeg har spilt 29 kamper, og jeg er i fin form.
Hvis manageren kjøper en ny midtstopper, er det imidlertid et tegn på at jeg ikke vil få mye spilletid. Da må jeg sette meg ned og vurdere situasjonen grundig, sier den sympatiske finnen.

Hyypia er ventet å starte på benken mot Milan i Champions League-finalen på onsdag.


Cissé drømmer om en fremtid i Liverpool
Djibril Cissé har denne sesongen vært på lån i den franske toppklubben Marseille. I går var han delaktig da de hvite og blå sikret seg andre plassen i den franske toppserien. Marseille har imidlertid ikke utnyttet utkjøpsklausulen til den raske spissen enda. Dermed er det uvisst hvor spilleren med de mange tatoveringene havner neste sesong.
Hovedpersonen selv håper imidlertid at Liverpool er hans arbeidsgiver – også neste sesong.

- Jeg vil virkelig tilbake til Liverpool. Det hadde vært det beste både for fansen, og for min familie.

- Jeg har alt jeg trenger der. Liverpool er en fin by, og supporterne er fantastiske. Spiller du for Liverpool, spiller du for The Kop.

- Håpet mitt er å neste sesong spille for Liverpool. Hvis ikke dette skjer, håper jeg at en annen Premier League-klubb kan bli mitt neste stoppested, sa den lynraske angriperen.