Liverpool er ubeseiret i 2007/08 når man står foran en et møte med Birmingham i Premier League, på Anfield hvor man har tapt to av de siste 47 ligakampene.

Liverpools v Birmingham spilles lørdag kl 16.00, og vises på Canal+ Sport2.

Her er noen facts foran kampen mot Steve Bruce og hans elever:

+ Liverpool er ubeseiret i sine åtte kamper i Premier League (PL) og Champions League (CL) så langt i sesongen.

+ Arsenal og Blackburn er de to andre lagene som er ubeseiret i PL.

+ De røde ligger på 3.plass i ligaen, to poeng etter Arsenal, med 11 poeng på fem kamper.

+ Fem av ti tap i forrige ligasesong kom etter at man hadde spilt i CL midtuken før.

+ Liverpool er eneste klubb som ennå ikke har ligget under i en kamp i PL denne sesongen.

+ Mannskapet til Rafael Benitez har ennå ikke sluppet inn et mål før pause i PL.

+ Alle tre målene Liverpool har sluppet inn i liga og cup har kommet på straffespark.

+ LFC har tapt to av sine 47 siste hjemmekamper i PL.

+ Steve Finnan og Jermaine Pennant har tidligere spilt for Birmingham.

+ Liverpool har vunnet 46 av totalt 94 ligakamper mot Birmingham.

+ På Anfield er statistikken 31 seire, ni uavgjort og sju tap.

+ Birmingham har en god statistikk mot Liverpool etter at man startet Premier League, med 3-3-2 totalt, og 1-2-1 på Anfield.

- Siste ligakamp disse lagene i mellom på Anfield var 1.februar 2006. Kampen endte 1-1. Steven Gerrard etter 62 minutter og Xabi Alonso (selvmål) etter 82 minutter scoret målene. Birmingham fikk Damian Johnson utvist etter 28 minutter.