Ingen finale for Wootton og Highdale

Det blir ingen finale for England og Liverpool-talentene Scott Wootton og Sean Highdale. Sverige vant 2-0 i det nordiske mesterskapet for U17-lag. Litmanen ferdig i Malmö FF.

Både midtstopper Scott Wootton (nummer seks) og midtbanespiller Sean Highdale (nummer åtte) spilte hele kampen for engelskmennene. Sverige ble for sterke og vant 2-0 over England i U17-mesterskapet kalt det nordiske mesterskapet i Ikast i Danmark. Etter 2-1 over Finland og 2-0 over Island rådet optimismen i mannskapet til den tidligere Leeds-spilleren Noel Blake og hans mannskap, men skuffet måtte de se at svenskene ble for sterke i dagens kamp.

Sverige spilte god angrepsfotball og Robin Søder scoret begge svenskenes mål, og viste ved begge anledninger at han er en kald angriper når han legger ballen forbi keeper Dean Lyness.

Svenskene spilte med selvtillit og forsvarte seg godt. England presset mot slutten av første omgang, og ville ha et straffespark, men dette ble vinket av. Engelskmennene fortsatte presset, men blottla seg så mye bak at Søder kunne øke til 2-0 halvveis i omgangen. Dermed ble oppgaven enda større for de unge talentene. Rapportene sier at England hadde fortjent å vinne, men det var svenskene som var mest effektive og kunne juble for finaleplass.

Nå må England avvente de siste resultatene i gruppe B for å se hvem som blir deres motstandere i kampen om tredjeplassen på lørdag.