Ingen vil ha Fowler

Ingen klubber har tilbudt Robbie Fowler kontrakt etter at han ble frigitt av Liverpool. P4 Radio med Liverpool-konkurranse denne uken.

Robbie Fowler uttaler i dag til Sky Sports News at han ikke har mottatt noen konkrete kontraktstilbud etter at han ble frigitt av Liverpool. 32-åringen har blitt linket til klubber i USA, Australia og Skottland, men intet konkret har skjedd.

- Alle frigitte spillere vil ikke finne seg en klubb i løpet av sommeren, og akkurat nå er jeg i den båten. Statistikken min skulle tale for seg selv, og om jeg får tilbud, så får jeg det, sier Fowler lettere oppgitt.

- Jeg står for øyeblikket uten jobb. Jeg trodde faktisk jeg ville få en del valgmuligheter, men for øyeblikket står jeg der tomhendt. Ingenting har skjedd ennå. Jeg regner imidlertid med at flere klubber vil vise interesse de kommende ukene.

- Jeg har fortsatt tro på meg selv, og i en alder av 32 år er jeg ikke moden for skraphaugen ennå. Jeg føler at jeg fortsatt er kapabel til å gjøre en jobb, og nå venter jeg bare på at telefonen skal ringe og at jeg skal få tilbud fra andre klubber.

- Jeg har en god statistikk i Premier League. Jeg er klar over at jeg har hatt noen skader, noe som kan skremme enkelte klubber. Jeg vet ikke. I fjor fikk jeg ikke spille så mye som jeg ønsket, men jeg har holdt meg selv i god form, og synes jeg er i bedre form nå enn jeg har vært på lenge.

- Jeg synes ikke jeg trenger å bevise noe for noen. Jeg kommer ikke til å be på mine knær om en kontrakt, da jeg har spilt på toppnivå i 10-15 år og det skulle si sitt.

På spørsmål om han forventer å spille i Premier League også neste sesong, svarer scouseren at han bare får vente og se.

Ellers spår Fowler at Manchester United og Chelsea blir tøffe å slå i ligaen også neste sesong.

- Det er en tøff jobb å ta igjen de to klubbene der. Men Liverpool har den rette manageren og med de rette spillerne og litt hell, så vil de forhåpentligvis klare å ta hjem seriemesterskapet.

Liverpool-konkurranse på P4
P4 skal denne uken dele ut en tur til Florø neste helg, hvor en heldig vinner får en plass på laget til Liverpool legends i showkampen under FotballFlora.

- I programmet "Midt i Trafikken" jakter vi på lytternes egne Liverpool-historier. Det være seg gode, dårlige, morsomme, rare, annerledes opplevelser norske Liverpool-supportere har hatt med sitt favorittlag. Vi kårer til slutt en vinner som altså får spille på laget til Liverpool, sier Øyvind Knutsen i P4 Radio.