Intet bud på Malouda - ennå

Lyon har ikke mottatt noe bud fra Liverpool på venstrevingen Florent Malouda, men spilleren selv bekrefter at de røde er interessert i ham. Luis Garcia ville ikke byttet Alonso med Eto'o.

Lyon-president Jean-Michel Aulas hevder i dag at hans klubb fortsatt ikke har mottatt noe bud på Liverpool-linkede Florent Malouda. Spilleren skal stå på Rafael Benitez sin handleliste for sommeren, men de røde har ifølge Aulas ikke tatt noen formell kontakt med den franske klubben angående venstrevingen ennå.

- Vi har ikke mottatt noen bud på Florent Malouda ennå, uttaler Aulas til Lyons offisielle nettsted.

Spilleren selv er imidlertid ute i mediene i dag og avslører at Liverpool virkelig er interessert i å kjøpe ham. Malouda hevder også at flere spanske klubber ønsker hans tjenester. Franskmannen sier imidlertid at han er interessert i å flytte til Liverpool, og at han håper at hans fremtid snart blir avgjort.

- Det har vært kontakt med Liverpool, men de har ikke kommet med noe bud til Lyon ennå, sier Malouda til Football 365.

- Liverpool er en god klubb, og spiller i den engelske ligaen som er veldig interessant. Jeg har ingen preferanser, og kan også komme til å flytte til Spania. Det avhenger av klubbens ambisjoner, og hvor ivrige de er etter å kjøpe meg. Jeg aner ikke om jeg vil koste 25 milloner euro. Det kan like gjerne være 35 millioner euro. Pengene går ikke i min lomme, så det bryr jeg meg ikke om.

- Jeg er enig med Lyons president som sier at klubbens transferaktivitet må være unnagjort innen 30.juni. Jeg kommer til å dra, og det er bare et spørsmål om tid.

Garcia vil ikke bytte Alonso med Eto’o
Luis Garcia sier til El Mundo Deportivo i dag at han ikke ville ha byttet lagkamerat Xabi Alonso med Barcelonas spisstjerne Samuel Eto’o.

- Jeg tror Xabi vil kunne spille hvor som helst. Han er den komplette spiller. Etter tre sesonger i England har han den aggressiviteten han trenger for å dominere midtbanen. Jeg ville ikke ha byttet ham mot Eto’o, selv om sistnevnte er en av de beste spissene i Europa. Xabi er også den beste i sin posisjon. Jeg skulle gjerne ha spilt sammen med begge i Liverpool.