Itandje i Liga- og FA-Cup

Charles Itandje bekrefter at han kommer til å få spille i de engelske cupene. Harry Kewell fortsatt ikke kampklar. Dommer mot Wigan.

Tok utfordringen på Anfield
Mange røde supportere vil i kveldens kamp på Madejski Stadium få se Charles Itandje for første gang. Den 24-årige keeperen ble hentet i Lens som cover for Pepe Reina, etter at Scott Carson ble lånt ut til Aston Villa. Nå bekrefter franskmannen at han vil få vise seg fram i både Carling Cup og FA-Cup.

- Liverpool har en meget god keeper som har vært her i flere år, slik at jeg utvilsomt vil være et annetvalg, slår Itandje fast.

- Det spilles imidlertid 60 kamper i løpet av en sesong og det er planlagt at jeg vil spille i ligacup og FA-Cup.

- Jeg kunne ha gått til Ameria i Spania og vært førstekeeper, men jeg valgte å ikke ta den lette løsningen, fortsetter den høye sisteskansen. - Jeg foretrakk å gå til en veldig stor klubb. Nå er det opp til meg å gjøre treneren usikker på hvem han skal velge.

- Jeg snakket også med Everton, før jeg hørte at Liverpool var interessert og jeg valgte å gå dit. Årsaken er at de er en større klubb.


Kewell ikke klar
- Jeg tror ikke Kewell blir aktuell, sier Rafael Benitez på spørsmål om Harry Kewell vil være med i troppen mot Reading.

- Det er for tidlig. Han har fremgang og blir stadig bedre, men han behøver fortsatt litt mer tid.

Kewell fikk skadet en lårmuskel mot slutten av pre-season.


Steve Bennett på JJB
Steve Bennett er satt opp som dommer til lørdagens bortekamp mot Wigan.