Itandje kan erstatte Carson

Engelske aviser tror at keeperen Charles Itandje snart vil bli klar for Liverpool, slik at Scott Carson kan gå på lån til Aston Villa.

Ifølge The Times og flere andre engelske aviser var Charles Itandje i går på Anfield i håp om å fullføre en overgang til Liverpool for et beskjedent transferbeløp. Den 24-årige keeperen til Lens er ment som en erstatter for Scott Carson.

Rafael Benitez har tidligere uttalt at man kun ønsker å selge Carson, og ikke la reservekepperen gå på et nytt utlån, og enkelte rapporter hevder at Manchester City har blitt fortalt at det vil koste £12M å sikre seg Englands U21 keeper.

Scott Carson skal imidlertid ønske seg en overgang til Aston Villa, og det synes som om Liverpool kan være villig til å låne ut spilleren til Villa Park dersom man samtidig kan sikre seg Itandje.

En umiddelbar handel vil imidlertid avhenge av at man får Charles Itandje spilleklar innen fristen for å melde på spillere til 3.kvalifiseringsrunde i Champions League i dag. Dersom man ikke redder denne deadline vil Carson bli sluppet tidligst etter at man har fått spilt returkampen mot Toulouse 28.august, altså rett før transfervinduet lukkes.