Jakter spillere til riktig pris

Viktig at alle i klubben jobber sammen. Benítez har eiernes støtte. Spillere som skal hentes inn må ikke være overpriset. Benítez henrykt over å ha sikret seg to ungarske talenter.

Chris Bascombe i Liverpool Echo har intervjuet Rafael Benítez om sommerens transferpolitikk.
- Rick og jeg hadde et godt møte da vi snakket med eierne. Vi ble alle enige om hva som er viktig. Det er at alle jobber sammen for å gjøre de riktige tingene for klubben, sier Benitez.

- Det betyr å forandre klubbens struktur og bruke penger på spillere, både unge spillere og spillere som vil gå rett inn på førstelaget. Vi har ikke snakket om budsjetter, men jeg vet at eierne støtter meg.

- Det er hva som er viktig. Nå er det tid for å være positive. Det handler ikke bare om å handle spillere som kan være dyrere, men om å få tak i spillere til riktig pris.

- Rick og jeg jobbet veldig hardt sammen på fredag for å fullføre avtalen med de to ungarske spillerne, som jeg tror vil bli veldig gode å ha for klubben i fremtiden. De er to topp talenter.

- Nå vil det harde arbeidet fortsette.

Chris Bascombe i Liverpool Echo advarer supporterne mot å tro at overgangsbudsjettet er større enn det virkelig er.
- Vi skal snakke om navn når vi har avtaler. Alt vi kan si nå i øyeblikket er at vi jobber med å hente inn de rette spillerne, uttaler Benítez

Rafa er svært glad for å fått napp på András Simon (bildet) og Krisztián Németh fra MTK Hungaria.
- Vi har fulgt disse spillerne i lang tid. Det var mange storklubber som var interessert i dem, blant annet Real Madrid, Ajax og PSV, fortsetter Rafa.

- Det er aldri enkelt for en ung spiller å slå seg ned i England, men jeg vet at de har enestående evner. Vi vil virkelig takke presidenten i klubben deres for hans fantastiske samarbeid i forhandlingene.

- Vi har et veldig godt forhold til MTK Hungaria, noe som vil fortsette fordi de har et veldig godt akademi, avslutter Benítez.