Javier vil ha rask avklaring

I følge Chris Bascombe ønsker Liverpools leiesoldat Javier Mascherano en snarlig avgjørelse om sin fotballfremtid. Argentineren selv ønsker som kjent å bli på Anfield.

Journalist Chris Bascombe sto for sommerens mest kontroversielle overgang, da han gikk fra Liverpool Echo til News of the World. I den siste utgaven av tabloidavisen hevder han at Mascherano vil ha en snarlig avgjørelse om hvor han skal spille neste sesong, og repeterer det vi har nevnt tidligere om at Mascherano ikke vil spille for noen andre klubber i England.

Det er som kjent interesse for den tidligere River Plate og Corinthians-spilleren blant annet fra Spania, der Barcelona er klubben som oftest blir nevnt som mulig ny klubb for 23-åringen, som nå er i sin fjerde klubb på litt over to år - og som gjerne ønsker en langtidskontrakt i Liverpool.

- Jeg håper det blir tatt en avgjørelse i løpet av den kommende måneden. Dersom jeg selv kunne få bestemt alt ville jeg valgt å bli i Liverpool, for jeg trives virkelig her, sier midtbanemannen, som nå har fått sin egen sang - til melodien av White Stripes sin klassiker, "Seven nation army".

- Jeg ønsker ikke å bytte klubb hver sommer, men dersom jeg ikke får bli i Liverpool vil jeg ikke spille for noen annen engelsk klubb. Verken Chelsea, Arsenal eller Manchester United. Det vil være umulig for meg å spille i mot Liverpool for en annen engelsk klubb, avslutter Mascherano.

Mascherano er på lån til Liverpool frem til sommeren, og de røde har mulighet til å gjøre avtalen permanent for 17 millioner pund. Dette er en pris Benítez, i følge Bascombe, mener er noe høy. Spanjolen vil gi 10 millioner for spilleren, som har det svært kompliserte eierforholdet gjennom Media Sports Investment. Bascombe skriver videre at klubben møtte representanter fra MSI for å forhandle i forrige uke.