Jørgensen på nytt treningsopphold

14 år gamle Nicolai Jørgensen imponerte Liverpools keepertrener Billy Stewart så meget at dansken nå reiser til Merseyside for å spille kamp for Liverpool U15.

Brøndbys 14 år gamle keepertalent Nicolai Jørgensen skal i disse dager på et nytt prøvespill hos Liverpool. Dette er andre gang på under en måned at stortalentet reiser til Merseyside for å vise seg frem.

Danske Ekstra Bladet skriver at Jørgensen imponerte klubbens keepertrener da han var over på prøvespill i slutten av oktober, og fikk dermed en ny treningsuke på akademiet som "belønning".

Avisen skriver at Liverpool primært ønsket å se Jørgensen i aksjon igjen fordi keepertrener Billy Stewart allerede på første treningen i oktober konstaterte at gutten har potensial til å bli en storspiller. Dansken fikk ikke mulighet til å spille kamp med Liverpool i oktober, men denne gangen skal 14-åringen vokte buret for Liverpool U15 i en kamp mot Stoke.

- Jeg gleder meg til å reise tilbake til Liverpool for å få vise hva jeg står for. Samtidig blir det spennede å se hvordan mitt nivå er i kampsituasjon med jevnaldrende engelske spillere, sier Jørgensen selv til Ekstra Bladet.

Om Liverpool skulle like Jørgensen aldri så mye, så kan han uansett ikke skrive under for klubben før tidligst i januar 2009, når han fyller 16 år.