Julehilsen fra Rafa

I England feirer man som kjent julaften i dag. I skrivende stund spiser våre røde helter sin kalkun og åpner sine gaver. Her kommer Rafa med en julehilsen til alle supportere av Liverpool FC.

Julehilsen fra Rafa

På vegne av alle oss i Liverpool Football Club vil jeg ønske alle supportere av klubben en riktig god jul. Jeg håper dere setter pris på julens festiviteter. jeg håper at du har det bra med fine venner, familie og kjære. Forhåpentligvis kan vi gi dere alle sammen en fin presang på etterskudd med tre poeng mot Derby County.

Jule er som alltid en veldig travel og viktig periode i Premier League-sesongen, med mange kamper på kort tid. Jeg er overbevist om at vi har spillerne og kvalitetene i troppen som skal til for å leve opp til de utfordringene som ligger foran oss og bevare den titteldrømmen vi alle har inn i det nye året.

Da jeg skrev jule- og nyttårshilsenen sist år, sa jeg at jeg var sikker på at vi hadde gjort framgang. Jeg sier det samme i dag.

Det er ingen tvil om at stallen er bedre nå enn den var for tolv måneder siden. Vi har mer kvalitet over hele banen og jeg er overbevist om at vi fortsetter å ta denne klubben i den riktige retning.

Dette har vært et år hvor vi igjen har kvalifisert oss for Champions League gjennom vår ligaposisjon. Vi nådde enda en Europacup-finale og i det siste har vi som en av 16 lag kvalifisert oss for videre spill i Champions League inneværende sesong.

Vi har hatt muligheten for å forsterke stallen vår og bringe inn flere spillere av toppklasse. De har alle vist deres potensial og vilje til å spille for denne store klubben.

The Premier League er tøffere å vinne enn noen gang før og jeg tror kampen om tittelen vil vare til siste ligakamp. Toppklubbene har vunnet og tapt poeng hver eneste uke, og dersom det fortsetter så er det ingen tvil om at vi kan komme til å se en fantastisk andre halvdel av denne sesongen der vi er med til siste slutt.

Vi er nærmere nå enn vi har være de siste årene på dette tidspunktet av sesongen, og dette overskygger den utviklingen dette laget har hatt. Vi har en tropp med sultne spillere og en meget sterk vilje til å få suksess og jeg kan love dere alle at vi skal gjøre det vi kan for å gi oss selv muligheten til en suksessfull sesong.

Da gjenstår det bare for meg å ønske dere en riktig god jul, og igjen skryte av deres fans for en fantastisk støtte som dere har gitt denne klubben gjennom hele 2007 og takke for alle julekortene jeg har mottatt de siste ukene. Kortene er kommet fra hele verden.

Jeg ønsker dere også et riktig godt nytt år i 2008.

Med vennlig hilsen Rafa