Juniorene skal forsvare tittelen

Liverpool er tittelforsvarere i FA Youth Cup. I kveld spiller de borte mot Wycombe i tredje runde av årets turnering. Agger fyller år. Barnes blir speider for Sunderland.

Liverpool har vunnet FA Youth Cup de to siste sesongene. I kveld starter tittelforsvareren på en ny turnering, når man reiser til Wycombe for å spille 3.runde. Avspark er klokken 20.00 skandinavisk tid.

Trekningen av neste runde er faktisk allerede foretatt, og skulle Liverpool passere første hinder ved å slå ut Wycombe, venter en hjemmekamp mot vinneren av Burnley v Arsenal for de røde.

Agger fyller år
Daniel Agger fyller 23 år i dag. Dansken er som kjent fortsatt ikke fullt ut restituert etter en langvarig metatarsalskade, men det har kommet signaler som tyder på at han kanskje kan være aktuell for hjemmekampen mot Portsmouth 22.desember.

Tidligere Liverpool-spiller Stephen Warnock fyller for øvrig 26 år i dag. Venstrebacken som fikk 67 kamper for de røde spiller som kjent nå i Blackburn. Liverpool.no sender de varmeste gratulasjoner både til Agger og Warnock.

Barnes blir speider for Sunderland
Liverpool-legenden John Barnes har takket ja til å bli deltidsspeider for Sunderland i Karibia. Barnes er som kjent født på Jamaica, og han vil nå holde fotballskoler på sju karibiske øyer for U20-spillere, for å sortere ut de største talentene.