Kaka vil ha revansje

Ikke før var AC Milan klare for en ny Champions League-finale mot Liverpool, før deres spillere begynner å prate om revansje for nederlaget i 2005. Semifinalehelten ble robbet.

AC Milans stjernespiller, spissen Kaka, sier til Press Association i dag at han ønsker revansje for finalenederlaget for Liverpool i 2005 når lagene møtes på nytt i Aten om tre uker. Brasilianeren var svært sentral da den italienske klubben danket ut Manchester United med 5-3 sammenlagt i semifinalen. Nå snakker alle om finalen i Aten. Blir det en reprise av 2005 eller får italienerne sin revansje?

- Finalen mot Liverpool vil bli en unik kamp. Jeg håper virkelig den blir annerledes enn den i 2005, siteres Kaka.

Han gjorde det første målet da Milan slo Manchester United 3-0 på San Siro i går kveld, og er dermed toppscorer i Champions League med 10 mål. Nærmest følger vår egen Peter Crouch med 6 mål (kvalifiseringskamper teller ikke).

Reina ble robbet
Liverpool-keeper Jose Reina ble hjemsøkt av tyver mens han selv ble den store helten ved å redde to straffespark i straffespark-konkurransen mot Chelsea tirsdag kveld. Vel hjemme etter at feiringen over finalebilletten var overstått oppdaget han at hans hjem i Woolton hadde hatt besøk av ubudne gjester. Blant annet var hans Porsche Cayenne stjålet. Bilen ble senere funnet utbrent et annet sted i Liverpool.

Målvakten ønsker ikke å kommentere hendelsen. I tillegg til bilen er masse papirer, juveler og et hjemmekinoanlegg blitt stjålet. Tidligere har også andre Liverpool-spillere lidd samme skjebne. Både Jerzy Dudek, Daniel Agger og Peter Crouch har opplevd lignende innbrudd mens de har spilt kamper.