Kaladze glipper

Rafa Benitez sier at han tror løpet er kjørt i forhold til å kjøpe Kakha Kaladze. Ny scoring av Yossi Benayoun var en bonus for den israelske midtbanespilleren.

Ujfalusi ny "favoritt"
- Jeg tror ikke vi vil kunne greie å kjøpe Kaladze nå, sier Rafael Benitez til News of the World. - Den muligheten er mistet.

Manglende dynamikk i forhold til å kunne sikre seg transfermål for januar skal ha vært hovedårsak til at Liverpools manager og klubbens amerikanske eiere nylig kom i konflikt. Det har vært klare signaler på at Rafa må selge før han kan kjøpe i det kommende transfervinduet, men Benitez føler at han uansett ikke har kunnet begynne å arbeide med avtaler tidsnok.

Rapporter tyder nå på at tsjekkeren Tomas Ufjalusi er den mest aktuelle å hente inn for å forsterke troppen defensivt. Midtstopperen hos Fiorentina har kontrakt ut denne sesongen, og vil være tilgjengelig på Bosman til sommeren, men det kan bli aktuelt å prøve å hente ham allerede på nyåret for en billig penge.


- Vi må fortsette å vinne
Rafael Benitez har valgte å bruke samme mannskap i tre av de fire siste kampene. Bare i Carling Cup mot Chelsea valgte manageren sitt berømte rotasjonsystem, mens de samme elleve har begynt både mot Marseille, Man Utd og nå i går mot Portsmouth.

På flankene har Rafa valgt å benytte Yossi Benayoun og Harry Kewell, og selv om Jermaine Pennant for øyeblikket er skadet kan det være at dette paret nå har greid å spille seg inn som førstevalg hos den spanske sjefen. Det var også disse to som stod bak 1-0 målet da Portsmouth ble beseiret med 4-1 på Anfield, og som igjen betydde en god start på juleprogrammet.

En fornøyd Yossi Benayoun sier at man nå bare må fokusere på å fortsette å spille bra i ligaen.

- Vi spilte en god kamp mot en sterk motstander i Portsmouth, og det var viktig at vi kunne få en seier så fort etter nederlaget mot Man United, sier Yossi til liverpoolfc.tv.

- Det var godt å komme tilbake på vinnersporet og at vi kan være med å kjempe videre.

- Det var fint å score og målet var en bonus. Det er imidlertid ikke det viktigste for meg. Hovedsaken er at vi nå fortsetter på samme måte, vinner kamper, og så vil jeg prøve å gjøre det jeg kan for laget.

- Jeg gledet meg over målet. Jeg traff bra, men må også berømme Harry Kewell som sendte over et glimrende overlegg fra venstresiden. Det ga oss den starten vi gjerne ville ha.