Kampklar Gerrard & Co

Englands visekaptein sier at han og hans lagkamerater på landslaget nå er fast bestemt på å rette opp de dårlige resultatene i EM-kvalifiseringen.

Engelske aviser har tatt fram de fete typene etter at landslaget har tatt to poeng på de tre siste EM-kampene mot Makedonia, Kroatia og Israel.  Det er spesielt manager Steve McClaren som får bøtter med kjeft etter at den tidligere assistenten til Sven-Göran Eriksson hevdet at det var ingen som spilte bedre enn det England gjorde i Tel Aviv under EM-runden på lørdag.

Nå kommer spillerne ut av skyttergravene og støtter sin pressede sjef foran morgendagens møte, borte mot bunnlaget Andorra.  Steven Gerrard er en av dem, men i motsetning til sin manager er han verken fornøyd med de siste resultater eller det spillet som er blitt prestert.

- Ingen ønsker å snu dette mer enn spillerne selv, sier visekapteinen i ettermiddag.

- Nå er det ingen plass for å gjemme seg.  Vi trives ikke verken med våre resultater eller prestasjoner.  Alle spillerne er lei seg og vi er desperate etter å gjøre opp for oss.

- Vi elsker å spille for England, og nå er tid for å vise det.

Noen kritikere mener at McClaren benytter for mange spillere i posisjoner hvor de ikke er på sitt beste.  Steven Gerrard på høyrekanten og Aaron Lennon på motsatt side var to av eksemplene mot Israel, og det er gitt lyd for at manageren må velge enten Gerrard eller Frank Lampard som offensiv sentral midtbanespiller og samtidig flytte Lennon ut på som normale posisjon på høyresiden.

- Manageren velger ut det laget og den midtbanen han mener er den beste til kampen mot Andorra, var svaret som Gerrard ga på disse tankene.  – Jeg spiller der Steve McClaren ønsker at jeg skal spille.