Kapteinen fornøyd med seieren

Klubbens femte strake i ligaen og den tredje på rad på bortbane fikk frem smilet hos Steven Gerrard etter kampslutt. De røde er nå kun to poeng bak Chelsea, det er åtte opp til United.

Etter en ikke altfor god førsteomgang på Upton Park, brukte Liverpool bare ti sekunder av andre omgang på å score. Scoringen fra Kuyt åpent kampen og Merseysiderne dominerte stort første halvdel av omgang. Crouch scoret raskt 2-0 målet med et skudd i krysset, og bare en unødvendig redusering skapte spenning i oppgjøret mot slutten.

Steven Gerrard var kjempefornøyd etter kampslutt og sa seg godt fornøyd med poengene.
- Dette betyr at vår gode ”run” i ligaen fortsetter og at vi har mulighet til å bygge på dette ut sesongen.

- Da de scoret ble det mer spennende enn nødvendig. Vi ledet 2-0 og det lå nytt mål til oss i luften da de reduserte. De ble litt nervøst etter vi slapp inn det, men vi kjempet bra og vant likevel fortjent.

Seieren betyr at Liverpool nå puster Chelsea i nakken for alvor. Med en kamp mer spilt er de røde nå bare to poeng bak londonlaget, og har åtte poeng å ta igjen på Manchester United.

Alonso må stå over
Xabi Alonso fikk sitt femte kort for sesongen og må dermed stå over bortekampen mot Newcastle. Dermed ligger det an for comeback for Momo Sissoko på Tyneside...

Crouch jubler etter å ha scoret 2-0 med et skudd i krysset. Spissen har ikke for vane å score enkle tap-ins...