Keegan på akademiet

Kevin Keegan har vært læremester for bl.a. Lauri Dalla Valle denne uka. Suksess for Danny Guthrie. David Thompson håper på ny klubb.

Legende trente ungguttene
Kevin Keegan har denne uka hatt leksjoner i angrepspill og avslutninger på Liverpools ungdomsakademi. Spesialtrening med spillere som Nathan Eccleston, David Amoo, Gary Mackay Steven, Astrit Ajdarevic (bildet) og Ryan Crowther har blitt holdt i Kirkby. Finske Lauri Dalla Valle, som vil offisielt skrive under for de røde i januar, har også vært med på treningene. Ifølge vår kontakt var det svenske Ajdarevic som imponerte aller mest i øktene foran den store favoritten på Anfield på begynnelsen av 70-tallet.


Guthrie mot Bayern
Danny Guthrie er denne sesongen på utlån til Bolton. 20-åringen har fått mye tillit av den nye manageren Gary Megson og spilte hele kampen da Bolton greide sterke 2-2 borte mot Bayern München i UEFA-Cupen.


Thommo prøver igjen
En rekke skader har gjort at David Thompson aldri skikkelig har fått kjøl på sin karriere etter at han forlot Liverpool. Lille Thommo trener nå med Sheffield United, etter at hans siste kneskade medførte at Bolton oppløste hans kontrakt, og han håper på en kontrakt på Bramall Lane.