Kewell & Co snart i gang

Australia og Harry Kewell spiller i Asian Cup. Mark Gonzalez utslått. Atletico Madrid fortsatt favoritter til å sikre seg Ricardo Quaresma.

Australia favoritter
Kl 12.20 spiller Australia mot Oman, og Harry Kewell vil endelig få starte en kamp igjen etter at Liverpools nr.7 møysommelig har trent seg tilbake etter flere operasjoner sist sommer.

Australia er en av favorittene i mesterskapet, og to av stjernene er Harry Kewell og Mark Viduka.  Disse er blitt forespeilet å spille på topp for ”kenguruene”, med Kewell liggende bak store Viduka.  Sistnevnte ser fram til samarbeidet.

- Har og jeg har en god forståelse, trolig fordi vi spilte sammen i Leeds.  Mange ganger kan vi kombinere veldig bra uten å måtte jobbe for det, det bare skjer automatisk, sier Viduka.

- Han vet hvor jeg vil løpe og jeg vet hvor han spiller ballen.

ART Sport 2 og Dubai Sport 1 er blant kanalene som sender Australia v Oman direkte.

Speedy ute
Overgangen for Mark Gonzalez til Real Beniz er ikke offisielt bekreftet, men ventes å bli gjort nettopp det om kort tid etter at Chile i natt ble sendt hjem med 1-6 i kofferten.  Det var Brasil som ble for sterke i kvartfinalen i Copa America.


Såpeopera om Quaresma
Atletico Madrid har vært ute etter den portugisiske vingen Ricardo Quaresma i lang tid, men i det spanske medier kaller for en ”såpeopera” har Atletico fortsatt ikke sikret seg 23-åringen.

Salget av Fernando Torres var ventet å gjøre at man på Vicente Calderon skulle hoste opp de nødvendige midler til å sikre seg Quaresma, men fortsatt diskuterer man en pris som Porto skal ha satt til 25 millioner euro eller om lag £17M.

Liverpool har også penger etter at man i praksis har solgt Cissé og Bellamy, selv om overgangen til sistnevnte fortsatt har detaljer igjen før den kan klargjøres, for totalt £13.5M  Ifølge de spanske sportsavisene skal man på Anfield også følge situasjonen til Ricardo Quaresma, etter at Rafael Benitez har gjort det klart at vinger nå står øverst på hans ønskeliste.