Kewell droppet ferien

En sulten Harry Kewell vil gi seg selv en siste sjanse hos Liverpool FC. Lucas populær hos fans og kaptein. Klubber vil ha Lee Peltier på lån.

Harry vil kjempe i sitt siste år
Med unntak av noen få måneder i starten, kan karrieren til Harry Kewell i helrød drakt fort oppsummeres med nesten endeløse skadeproblemer og få lyspunkter. Mannen som skulle føre tradisjonene i trøye nr.7 videre haltet for eksempel ut av finaler i Champions League og FA-Cup, før han så vidt rakk å bli frisk nok til noen minutter som innbytter i Aten i mai.

Overraskende nok har australieren umiddelbart knyttet seg til Liverpools tropp i Hong Kong, etter at han nylig var opptatt med Asia Cup. Inne i sitt siste år av kontrakten med Liverpool, og med spillere som Ryan Babel og Yossi Benayoun innkjøpt, tar Kewell rett og slett ikke sjansen på å unne seg en ferie.

- Jeg visste at jeg måtte tilbake siden vi har signert noen gode spillere, forklarer Harry. - Du må være med å kjempe om plassen umiddelbart.

- Jeg vil anta at jeg kunne tatt en ferie, men jeg spiller for Liverpool og dette kan bli en stor sesong.

- Når det er sagt er det flott bare å kunne spille fotball igjen. Det var stunder forrige sesong hvor jeg var langt nede.

- Jeg har et år igjen av min kontrakt, og nå ønsker jeg bare å spille for Liverpool og forhåpentligvis være med laget i å kjempe om ligatittelen.


Gode signaler fra brasilianer
Ifølge lokalpressen på Merseyside sa Lucas Leiva nei til tilbud fra både Manchester United og Everton før han skrev under for Liverpool, noe som vil være en bra start for 20-åringen på popularitetsbarometeret til The Kop.

Det er fortsatt ikke klart om spilleren vil være tilgjengelig til ettermiddagens kamp mot Portsmouth, men kaptein Steven Gerrard kan uansett forsikre om at brassen har vist lovende takter på trening.

- Det jeg har sett så langt på trening viser at han har alt det en Liverpool-spiller behøver, bekrefter Stevie G. - Han er en god touch, er en god pasningspiller og er i tillegg en hyggelig kar utenfor banen.

- Han er fortsatt ung, men jeg er ikke i tvil om at han har en lysende fremtid foran seg. Han er kaptein på U20 til Brasil, slik at det ikke er noe tvil om at han har kvaliteter. Jeg forventer at han vil banke på døra til førstelageet om ikke lenge.


Ettertraktet Peltier
Formannen i Chester, Stephen Vaughan, bekrefter at man ønsker å hente Lee Peltier på lån i den kommende sesongen, men at Yeovil er ute i samme ærend. Peltier var nære ved å gå til Hull på lån nylig, men avtalen strandet i 12. time.

Chester vant for øvrig nylig en treningskamp mot walisiske Connah's Quay Nomads med 8-1, og hvor Richie Partridge scoret et av målene.