Kewell forlater LFC på bosman?

Harry Kewell skal i morgen være tilbake i full trening, etter å ha mistet starten av sesongen med sin hofteskade. Sannsynligvis er dette australerens siste sesong i klubben. Crouch linkes bort igjen.

Chris Bascombe forlot tidligere i høst Liverpool Echo, og det var muligens årets mest kontroversielle jobbskifte da han valgte News of the World som sin nye arbeidsgiver. En del røde boikotter avisen, som blir omtalt som The Sunday Sun i noen krinser. Det faktum at det aldri har vært en offisiell boikott, og at Jamie Carragher, Steven Gerrard og David Fairclough alle har hatt spalter i avisen - gjør at vi legger ut denne saken, selv om det skulle virke støtende for enkelte. Det er ingen tvil om at scouseren sitter inne med enorme mengder informasjon om klubben, og har et bredt kontaktnett innad i klubben. Derfor er det nok en del røde som vil kjøpe avisen fremover, selv om den ikke har stått høyt i kurs til nå.

Bascombe, som i mange år var den mest pålitelige journalisten når det omhandlet Liverpool FC, skriver i dag i sin nye avis at Harry vil være tilbake i full trening på Melwood i morgen. Det er dermed lite sannsynlig at han kan være tilbake mot Everton, slik australsk media meldte tidligere i uken. Dette blir venstrevingens siste mulighet til å redde sin Liverpool-karriere, som har vært preget av skader, skader og atter skader. Bascombe mener også at Kewell mest sannsynlig vil forlate klubben på bosman i sommer.

Crouch linkes bort igjen.
Peter Crouch har stort sett blitt linket til en ny klubb hver uke siden han signerte for Liverpool i 2005. Ettersom den lange spissen har hatt en formsvikt, og slitt med lite spilletid denne høsten, tar britisk presse helt av på ryktebørsen.

I dag er det The Mirror som linker engelskmannen bort. De hevder at Peter Crouch mistrives i Liverpool, og vil bytte klubb for å spille førstelagsfotball hver uke. Prislappen sies å være på hele 12 millioner pund - nesten det dobbelte man betalte for to år siden. Manchester City og Portsmouth skal være favoritter til å sikre seg angriperen.