Kewell og Bellamy linkes til Villa og Spurs

Aston Villa og Tottenham vurderer å kjøpe Harry Kewell og Craig Bellamy. Spillerkjøp avhenger av spillersalg. Malouda-link bekreftes.

Kewell og Bellamy selges?
Ifølge Chris Bascombe i Liverpool Echo skal både Aston Villa og Tottenham være klare med bud på Harry Kewell og Craig Bellamy. Samtidig bekrefter samme avis at Lyons Florent Malouda er en av Rafael Benitez mål for sommeren.

Bascombe har gode kontakter på Anfield, og ifølge hans kilder skal Villa være klar til å kjøpe både Kewell og Bellamy. Liverpool håper å få igjen det dobbelte av hva de betalte for Bellamy for ett år siden. Kewell på sin side har ett år igjen av sin kontrakt og vil bli langt billigere. Australieren viste på slutten av årets sesong prov på at han er bra av sin skade. Kewell er en av de som tjener mest blant Liverpool-spillerne, og det skal være en av grunnene til at Benitez vurderer et salg.

Tottenham, som viste interesse for 28-årige Kewell sist sommer, vurderer også et kjøp. Med vingen Sebastian Leto allerede i boks og Florent Malouda på vei, så kan det hende at dette vurderes som godt nok til å la Kewell gå. Benitez skal nå være dratt på ferie med sin familie, men venter på grønt lys for Malouda-handelen, som skal være på rundt åtte millioner pund. Rafa skal håpe at handelen skal være klar før enden av denne uka.

Malouda har vært en av Benitez favorittmål lenge. Det samme er West Hams Carlos Tevez og også Romas brasilianske ving Alesandro Mancini, som Rafa forsøkte å kjøpe for to år siden. Disse to vil koste rundt 30 millioner pund, noe som gjør at supporterne nok ikke skal bli alt for sikre på at dette går igjennom. Dette gjør at spillerkjøp også er avhengig av spillersalg, noe som gjør at Kewell og Bellamys navn er kommet opp. Et annet navn er Sami Hyypiä. Portsmouth og Newcastle er interesserte, men Benitez har gjort det klart at finnen er med i planene også for kommende sesong.