Kewell scoret for Australia

Harry Kewell spilte 30 minutter og scoret Australias andre mål i en treningskamp mot Singapore. Kuyts far tapte kampen mot kreften.

Harry Kewell kom på scoringslisten da Australia slo Singapore 3-0 i en privatlandskamp i Singapore i dag. Mark Viduka ga Socceroos ledelsen etter 50 minutter, før Kewell la på til 2-0 da ett kvarter gjenstod. Viduka ble tomålsscorer fire minutter før full tid.

Australia virket rustne, og overbeviste ikke i denne kampen som var generalprøven foran Asia Cup. Kewell spilte kun den siste halvtimen av kampen, og hans innhopp skapte i alle fall litt liv i kampen. Og da han kom alene med keeper ved utkanten av straffefeltet gjorde han ingen feil.

Dirk Kuyts far døde i går
Dirk Kuyts far gikk bort i går, etter at han tapte kampen mot kreften. Kuyts far var fisker i hans fødeby Katwijk aan Zee.