Kewell spilte seg inn i finaletroppen

Harry Kewell sørget for at Liverpool tok tredjeplassen i Premier League, og spilte seg samtidig inn i finaletroppen i Aten. Chelsea tangerte Liverpool-rekord.

Rafael Benitez var etter kampslutt mot Charlton full av lovord om Harry Kewell, som med sitt straffespark i det 90.minutt i ettermiddag berget tredjeplassen i Premier League for Liverpool. Australieren leverte et imponerende innhopp i dagens kamp, og Benitez sa etterpå at Kewell kan bli å finne i hans spillertropp til Champions League-finalen.

Kewell var med på å skape 1-1 scoringen til Xabi Alonso, og utlignet altså til 2-2 helt på tampen av kampen.

- Kewell var fantastisk, og han prøvde hele tiden å komme rundt sin oppasser, hadde gode skudd og scorte. Det var bra for oss, uttalte manageren etter kampslutt.

- Han har trent godt, og vi vil se hvordan han fungerer på treningsleiren vi nå reiser på. Han er helt klart i mine tanker for finalen i Aten, og kan bli å finne på benken der. Vi får se, la Benitez til.

- Det var også positivt at vi klarte tredjeplassen, og ikke pådro oss flere skader. Vi spilte ikke bra, og gjorde for mange defensive feil. Men dagen handlet egentlig om Robbie Fowler, og det var fantastisk å se supporterne applaudere ham av banen.

- Det ville ha blitt perfekt om Robbie hadde gjort mål foran The Kop, så det var synd vi fikk straffesparket etter at han hadde forlatt banen. Jeg ønsket at Robbie skulle bli tatt av til applaus fra publikum, derfor byttet jeg han ut. Det var egentlig et litt uheldig trekk, avslutter Rafa.

Chelsea tangerte Liverpool-rekord
Chelsea spilte i dag 1-1 mot Everton på Stamford Bridge, og tangerte dermed Liverpools rekord på 63 hjemmekamper i ligaen på rad uten nederlag. London-klubben har dermed sjansen til å fravriste de røde denne rekorden i sin første hjemmekamp i ligaen neste sesong.