Kewell tenker ikke på ny kontrakt

Harry Kewell har bare seks måneder igjen av kontrakten sin, og kan fra midnatt av begynne å forhandle med andre klubber. Arbeloa fortsetter som stopper? Crouch tilbake etter karantene.

Harry Kewell uttaler til LFC Magazine at han ikke en gang tenker på en ny kontrakt ennå. Det eneste vingen fokuserer på for øyeblikket er å spille seg til en fast plass på laget.

Australierens kontrakt går som kjent ut til sommeren, og etter fire år på Anfield der han stort sett har slitt med skader hele tiden er det langt fra sikkert at Rafael Benitez er interessert i å forlenge avtalen med vingen. Men etter at Harry har figurert i 11 av Liverpools siste 14 kamper er det tydelig at manageren vil gi Kewell alle sjanser til å bevise at han er verdt en ny avtale.

Med bare seks måneder igjen av kontrakten står Kewell fritt til å forhandle med nye klubber fra midnatt av.

- De siste fire årene har vært et helvete, med den ene skaden etter den andre. Jeg kan ikke en gang tillate meg å tenke på en ny kontrakt nå. Folk sier om meg at jeg kun fokuserer på ny kontrakt nå, men det er ikke sannheten. Det er ikke hva jeg fokuserer på for øyeblikket. Med min skadehistorie de to siste sesongene, kan jeg ikke se lenger frem enn til neste kamp, sier Kewell.

- Neste kamp er hva jeg fokuserer på nå, og jeg tar en treningsøkt om gangen og prøver hele tiden å gjøre mitt beste, legger han til.

- Slik Liverpool-karrieren min har vært, ønsker jeg nå bare å ta vare på de sjansene manageren gir meg. Jeg ønsker å betale ham tilbake for sjansene han har gitt meg, og mine lagkamerater har også hjulpet meg gjennom all motgangen. Jeg har til tider vært langt nede rent mentalt.

Arbeloa stopper også mot Wigan?
Liverpool Daily Post tror at Alvaro Arbeloa fortsetter som midtstopper også mot Wigan, i Sami Hyypiä og Daniel Aggers skadefravær. Ingen av de to stopperne ser ut til å bli spilleklare til onsdagens kamp. Jack Hobbs blir neppe vurdert som sterk nok til å bryne seg på Emile Heskey.

Liverpool vil ha Peter Crouch tilbake i troppen til onsdagens kamp, etter at han har sonet ferdig sin tre kamper lange karantene etter det røde kortet han pådro seg i ligacupkampen mot Chelsea.